Sonic Superstars nu verkrijgbaar

thumbnail

Gotta go fast! – SEGA releaset vandaag Sonic Superstars, waarin een nieuwe draai wordt gegeven aan de klassieke, high-speed 2D-platformactie waar Sonic beroemd mee werd. Beleef een nooit eerder vertoond avontuur met Sonic, Tails, Knuckles en Amy!

In Sonic Superstars reizen spelers naar de prachtige Northstar Islands waar ze gebruik kunnen maken van gloednieuwe vaardigheden, die Emerald Powers worden genoemd, om op dynamische manieren te bewegen en aan te vallen. Zwem tegen watervallen op, stuur meerdere klonen van jezelf naar je doelwit en meer. Sonic en vrienden moeten snel zijn als ze de snode plannen willen dwarsbomen van de kwaadaardige Dr. Eggman en Sonics oude aartsvijand, Fang. Die twee zijn namelijk van plan om de reusachtige dieren van het eiland in Badniks te veranderen!

Sonic Superstars is nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en de Nintendo Switch-systemen, alsook digitaal voor pc. Wanneer spelers na aanschaf van de Standard Edition van Sonic Superstars willen upgraden naar de Digital Deluxe Edition, dan kunnen ze daarvoor een add-on aanschaffen.

Kenmerken:

 • Een nieuwe draai aan klassieke actie
  • De 2D, high-speed, zijwaarts scrollende platformactie waar Sonic groot mee werd, krijgt een nieuwe draai met 3D-graphics, nieuwe krachten en vaardigheden, een gloednieuwe setting, en nieuwe manieren om te spelen! Je hebt nog nooit op deze manier van de klassieke Sonic-actie genoten!
 • Speel als je favoriete personages
  • Kies uit Sonic, Tails, Knuckles en Amy en maak gebruik van hun unieke vaardigheden om je een weg te banen over de Northstar Islands. Houd de snelheid erin en versla Dr. Eggman, die samenwerkt met een oude aartsvijand, Fang, en een mysterieuze nieuwe, gepantserde tegenstander.
 • Gloednieuwe krachten en vaardigheden
  • Gebruik de kracht van de Chaos Emeralds om je te vermenigvuldigen, tegen watervallen op te zwemmen, geheimen te ontdekken, en meer!
 • Hoe meer vrienden, hoe meer fun
  • Voor de eerste keer ooit in een Sonic-game, kun je de complete campaign spelen met 1 tot 3 andere spelers, dankzij de lokale, drop-in-drop-out co-op-stand voor 4 spelers.
 • Neem het op tegen spelers van over de hele wereld
  • Speel lokaal of online met maximaal 8 spelers in de gloednieuwe Battle Mode!

Om op de hoogte te blijven van het laatste Sonic the Hedgehog-nieuws, kun je Sonic volgen op Twitter en Instagram, hem liken op Facebook, en lid worden van het Twitch-kanaal en het YouTube-kanaal. Breng ook eens een bezoekje aan de SEGA e-shop op shop.sega.com waar je vele producten voor SEGA-fans vindt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx