Skull and Bones vanaf 30 mei week gratis speelbaar

thumbnail

Skull and Bones zal vanaf 30 mei een week gratis speelbaar zijn. De periode start donderdag in de avond en duurt tot 6 juni. Xbox-spelers kunnen dan tot in de morgen spelen en op de PlayStation 5 kun je tot 2 uur in de middag spelen. Alle content in de game zal speelbaar zijn en je kunt progressie meenemen naar de betaalde versie. Op 28 mei begint het tweede seizoen van het spel, waarmee Ubisoft probeert de verkoop van het spel in de lift te zetten. De review van de game op onze site kun je hier bekijken.

Skull and Bones is een actie-avonturenspel ontwikkeld door Ubisoft Singapore. Het spel speelt zich af in de Gouden Eeuw van Piraterij en plaatst spelers in de rol van een kapitein die probeert om het machtigste piratenimperium op te bouwen. Spelers kunnen hun eigen schepen aanpassen, bemanningen rekruteren en de zeven zeeën bevaren op zoek naar schatten, handelsroutes en gevechten met andere piraten en marineschepen. Het spel biedt zowel een singleplayer-modus als een multiplayer-ervaring waarin spelers samen of tegen elkaar kunnen strijden in een dynamische en open wereld.

De ontwikkeling van Skull and Bones is al sinds 2013 aan de gang en het spel heeft verschillende keren vertraging opgelopen. Oorspronkelijk aangekondigd op de E3 in 2017, was het aanvankelijk gepland voor een release in 2018, maar de release is meerdere keren uitgesteld. De game heeft veel aandacht gekregen vanwege zijn ambitieuze schaal en de belofte van een diepgaande piratenervaring, inclusief zeeslagen en economische strategie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx