Sephiroth uit de FINAL FANTASY VII-serie hakt zich naar Super Smash Bros. Ultimate als DLC-vechter

thumbnail

Nintendo heeft tijdens The Game Awards een nieuwe trailer laten zien waarin bekend werd gemaakt dat Sephiroth, de iconische slechterik uit de FINAL FANTASY VII-serie, zich later deze maand in de strijd mengt in Super Smash Bros. Ultimate. Sephiroth maakt onderdeel uit van de DLC Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2, welke ook de DLC-vechters Min Min uit ARMS en Steve & Alex uit Minecraft bevat, naast nog drie aan te kondigen vechters. Sephiroth is na Cloud het tweede personage uit FINAL FANTASY VII dat beschikbaar is als speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate. Op donderdag 17 december om 23:00 uur wordt er in een speciale video meer informatie gedeeld over Sephiroth als vechter.

Naast de onthulling van Sephiroth werd er tijdens de virtuele liveshow meer Nintendo Switch-nieuws uit de doeken gedaan. Ontwikkelaar- en uitgeverpartner Capcom deelde een aankondigingstrailer van Ghosts ’n Goblins: Resurrection, een nieuwe titel in de klassieke Ghosts ’n Goblins-serie, dat op 25 februari 2021 digitaal wordt uitgebracht op de Nintendo Switch. De nieuwe actie-platformgame bevat prachtige graphics en is een hommage aan Ghosts ‘n Goblins en Ghouls ‘n Ghosts.

Fans van de Ghosts ’n Goblins-serie kunnen de eerste twee games gaan spelen met het zojuist aangekondigde Capcom Arcade Stadium, een digitale collectie van 32 klassieke Capcom-games die in februari 2021 naar de Nintendo eShop op de Nintendo Switch komt. De gamecollectie bevat de shooter 1943: The Battle of Midway als gratis download. Daarnaast zullen er meer pakketten te koop zijn die andere games bevatten, waaronder klassiekers als Bionic Commando, Strider en Super Street Fighter II Turbo.

Ook werd op The Game Awards een nieuwe trailer van MONSTER HUNTER RISE van Capcom getoond. In de trailer voor de actiegame, die op 26 maart 2021 wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch, waren nieuwe monsters en een nieuwe locatie te zien. Ook werd uit de doeken gedaan dat er vanaf januari 2021 een gratis demo van de game zal worden uitgebracht in de Nintendo eShop. In de toekomst wordt er meer informatie over de demo gegeven.

Tijdens The Game Awards heeft Animal Crossing: New Horizons de prijs voor Best Family Game mogen ontvangen. Verschillende games van ontwikkelaars- en uitgeverspartners die beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch zijn in de prijzen gevallen, waaronder Hades die zowel Best Action Game als Best Indie Game won en Mortal Kombat 11 Ultimate die de prijs voor Best Fighting Game in de wacht sleepte.

Nintendo heeft vannacht op The Game Awards aangekondigd dat Sephiroth uit de FINAL FANTASY-serie zich later deze maand als speelbare vechter in de strijd mengt in Super Smash Bros. Ultimate. Animal Crossing: New Horizons ontving de prijs voor Best Family Game. Daarnaast heeft ontwikkelaar- en uitgeverpartner Capcom een aankondigingstrailer getoond van Ghosts ’n Goblins: Resurrection en werd Capcom Arcade Stadium uit de doeken gedaan. Tot slot werd er een nieuwe trailer getoond van Monster Hunter Rise, waarin werd aangekondigd dat er in januari 2021 een gratis demo van de game wordt uitgebracht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx