Action-shooter Just Cause: Mobile aangekondigd tijdens The Game Awards

thumbnail

SQUARE ENIX onthulde afgelopen nacht Just Cause: Mobile, een free to play action-shooter die spelers verplaatst naar het explosieve Just Cause-universum. Deze game verschijnt exclusief voor mobile-platformen en is door SQUARE ENIX ontwikkeld als wereldwijd samenwerkingsproject in Europa, Amerika en Japan. Just Cause: Mobile verschijnt in 2021 voor Android en iOS.

Bekijk hier de Just Cause: Mobile-trailer:
https://youtu.be/tdsn7YaX1OY

Just Cause: Mobile breidt het universum van de serie uit en verplaatst de explosieve actie van de serie naar de palm van je hand voor een spectaculaire ervaring, zowel voor een enkele speler als in de multiplayer-modes. De game laat je waar je maar wilt genieten van de kenmerkende grappling-, gliding- en shooting-actie, maar dan in een spannend top-down-perspectief.

Bundel je krachten online met vrienden en voltooi zowel competitieve multiplayer- als coöpmissies om uitrusting en upgrades te verdienen die je helpen vijanden te verslaan in de solo-missies. Creëer en ontwikkel je eigen personage voor een gloednieuwe single player story campaign, waarin je carrière kunt maken, kunt samenwerken met populaire personages uit de Just Cause-serie, en intense missies kunt aannemen in je strijd tegen de kwaadaardige Darkwater-organisatie.

Just Cause: Mobile wordt gelanceerd met vier gevarieerde game-modes:

STORY CAMPAIGN
Beleef een gloednieuw, explosief verhaal in het Just Cause-universum. Als lid van Firebrand, een geheim programma van de Agency, verken je enorme open wereld-locaties, ga je de strijd aan met Darkwater-soldaten en vorm je bondgenootschappen met bekende personages uit eerdere Just Cause-avonturen.

TRIPLE THREAT –  COMPETITIEVE MULTIPLAYER VOOR 30 SPELERS
Strijd online in razendsnelle Just Cause multiplayer-actie! Drie teams van elk 10 spelers strijden met een explosief arsenaal wapens en voertuigen om basissen en punten op een uitgestrekte map. Spelers kunnen ook clans met teamgenoten vormen om grote beloningen te verdienen.

CO-OP-MISSIES
Werk samen als een team van 4 spelers en voltooi uitdagende missies waarin spelers golven vijanden moeten uitschakelen. Selecteer de perfecte loadout en knal je een weg door stevige vijanden als tanks en gepantserde mechs!

CHALLENGE MODE
Op zoek naar een extra uitdaging? In de Challenge Mode probeer je de hoogste scores te halen in drie verschillende soorten uitdagingen, uiteenlopend van het veroorzaken van zoveel mogelijk schade tot het rijden van de snelste rondetijd. Verdien extra beloningen voor je agent door het voltooien van de Destruction-, Wingsuit- and Race-uitdagingen.

Just Cause: Mobile is gratis en verschijnt in 2021 voor Android en iOS.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box