Duik in de zomer van 2021 in de brain punk-wereld van SCARLET NEXUS

thumbnail

In een wereld waar hersenfuncties mensen met elkaar verbinden komen vijandige wezens die “Others” worden genoemd uit de lucht dalen. De overgebleven mensheid verzamelt zich in versterkte steden als New Himuka, omdat ze dreigen te worden verslonden. Hier worden ze verdedigd door een speciale groep strijders genaamd de Others Suppression Force (OSF).

Volg het verhaal van OSF-leden Yuito Sumeragi en Kasane Randall, twee speelbare karakters met elk hun eigen vechtkunsten. Het verhaal van de game kan worden ervaren in de schoenen van Yuito, maar ook vanuit het standpunt van Kasane. Beiden bieden twee verschillende ervaringen.

Beide personages profiteren van de steun van partijleden van de OSF als de laatste verdedigingslinie van de mensheid. Alle OSF-rekruten hebben specifieke speciale krachten die Kasane en Yuito kunnen lenen, waardoor ze meer gameplay-mogelijkheden bieden en ze allemaal als één met elkaar verbinden.

SCARLET NEXUS, geschreven door Takumi Miyajima (bekend van zijn werk aan de TALES OF-serie), wordt in de zomer van 2021 uitgebracht voor Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box