Seizoen 2 van Dragon Ball: The Breakers is nu beschikbaar

thumbnail

Ontdek vanaf vandaag seizoen 2 van DRAGON BALL: THE BREAKERS, waaronder alle nieuwe content en personages.

DRAGON BALL: THE BREAKERS seizoen 2 bevat een nieuwe Raider, een nieuwe map, alsook extra transpheres en aanpassingsmogelijkheden. Nieuwe Survivor Skins zijn tevens beschikbaar naast nieuwe speelbare personages zoals Yajirobe, Chi-Chi en King Furry.

Seizoen 2 introduceert ook een nieuwe Dragon Tier, die je hoe meer je speelt beloont met onder meer de King Furry skin.

Speel als Vegeta, de Saiyan Prince, als nieuwe Raider in seizoen 2!

 • Eerst vorm: Saibaman

Bij het begin van elke wedstrijd speel je als een Saibaman. Er bevinden zich meerdere op de map waartussen je kan wisselen. Als de Saibamans HP 0 bereikt, of de tijd is op – ook al is de evolutie nog niet maximaal – evolueert de Saibaman automatisch. Een derde manier is om een Survivor vast te nemen en de skill “self-destruct” te gebruiken.

 • Tweede vorm: Nappa

Nappa kan zijn evolutie-energie vergroten door burgers uit te schakelen en Survivors te kwetsen. Wanneer Nappa over voldoende energie beschikt, of is verslagen door Survivors, neemt Vegeta het over.

 • Derde vorm: Vegeta

Vegeta kan op twee manieren transformeren in een Great Ape. Als eerste kan hij een Power Ball opwekken: dit is een actieve skill van Vegeta die een volle maan creëert om te transformeren in een Great Ape. Een tweede manier is om alle 7 Dragon Balls te verzamelen en vervolgens Shenron te vragen een volle maan te tonen.

Zowel Nappa als Vegeta beschikken over een eigen Scouter die alle Survivors in een bepaalde perimeter rond zich tonen. Nappa kan een Saibaman in de grond planten en Survivors in de val lokken. Vegeta kan dan weer zijn skill “Call Nappa” inschakelen om Survivors op te sporen. Deze skill is enkel beschikbaar als Nappa niet werd verslagen door de Surivors.

Nieuwe transpheres die worden geïntroduceerd met seizoen 2 van DRAGON BALL: THE BREAKERS zijn:

 • Goku (Super Saiyan)’s actieve skill: Instant transmission. Deze skill laat je toe te concentreren en focussen op waar je bondgenoten zich bevinden. Je kan deze vervolgens instant bereiken.
 • Gohan (Teen)(Super Saiyan)’s passieve Skill: Ki control. Deze skill verlaagt hoelang het Ki-effect (blauwe aura) standhoudt wanneer je door de Raider wordt gevangen tijdens het verstoppen.

Vegeta, Yajirobe en Chi-Chi zijn beschikbaar in de in-game shop, alsook als “Raider en Survivor Skin Set” die de drie combineert!

Naast nieuwe personages zijn er ook extra aanpassingsitems toegevoegd aan de in-game shop.  Er is ook een nieuwe map, “Rocky Field”, toegevoegd als gratis update.

De game is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en is compatibel met PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Voor meer info over DRAGON BALL: THE BREAKERS en andere producten van Bandai Namco Europe, bezoek www.bandainamcoent.eu. Volg ons via Twitter: https://twitter.com/DBTB_EN

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx