DRAGON BALL: THE BREAKERS komt uit op 14 oktober 2022

thumbnail

Toonaangevende videogame-ontwikkelaar en uitgever Bandai Namco Entertainment Inc. heeft vandaag aangekondigd dat DRAGON BALL: THE BREAKERS op 14 oktober 2022 zal verschijnen. De game zal verkrijgbaar zijn op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc, en zal compatibel zijn met PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Fysieke pre-orders op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc zijn nu beschikbaar bij geselecteerde retailers. Digitale pre-orders zullen later beschikbaar zijn.

DRAGON BALL: THE BREAKERS zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende edities:

 • De Standard Edition zal alleen digitaal verkrijgbaar zijn en bevat de game, en een “Android 18 Transphere” met de “Wall Kick” vaardigheid, evenals de “Scouter (Blue)” accessoire
 • De Special Edition is zowel in de winkel als digitaal verkrijgbaar en bevat de volledige game en het Special Editie-pakket met een aanpasbaar kostuum, de overwinningspose “Two-Handed Good” en de voertuigskin “Dragon (geel)”. Pre-orders voor deze editie zullen ook de “Android 18 Transphere” en “Scouter (Blue)” bevatten.
 • De Limited Edition is exclusief verkrijgbaar in de Bandai Namco Store. Naast de inhoud van de Special Edition, zal de Limited Edition een Steelbook, drie Raider stickers en de Cell Shell Figure bevatten, evenals de “Potara (Green)” in-game accessoire, dat een tijdgebonden exclusieve Bandai Namco Store bonus is.

DRAGON BALL: THE BREAKERS speelt zich af in het universum van DRAGON BALL XENOVERSE en bestaat uit een team van zeven Survivors die proberen te ontsnappen aan een Raider. De Raider, een van de grote antagonisten uit de franchise, zal hun overweldigende kracht en steeds krachtigere evoluties moeten gebruiken om de Survivors op te jagen en te verslaan.

Survivors zijn gewone burgers die gevangen zijn geraakt in een “Temporal Seam”, waardoor ze gevangen zitten op een plek waar ruimte en tijd in wanorde zijn. Het belangrijkste doel van de Survivors is om uit de Temporal Seam te ontsnappen met behulp van verschillende gadgets, waarvan de meest waardevolle Transpheres zijn, die de zielen van Super warriors bevatten en bij gebruik speciale vaardigheden en krachten verlenen.

In deze gevaarlijke omgeving die Survivors delen met de Raider, hoopt men de Super Time Machine te gebruiken om aan de Temporal Seam te ontsnappen voordat hun vijand niet meer te stoppen is.

Op 6 en 7 augustus zal er een Closed Network Test worden gehouden op alle platformen. Spelers kunnen zich hier registreren om mogelijk toegang te krijgen tot de Closed Network Test. Tijdens deze CNT zullen Frieza, de nieuw aangekondigde Raider, en Cell beschikbaar zijn om te spelen. Avatar, Oolong Survivor Skin en Bulma Survivor Skin zullen ook beschikbaar zijn om als Survivors te spelen.

De CNT zal speelbaar zijn op de volgende tijden:

Een Open Beta Test zal op een latere datum worden georganiseerd met meer details die binnenkort zullen worden aangekondigd.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2907
  1 jaar geleden

  De Dragon Ball games komen nu echt onverwachts.Wist niet eens dat er weer eentje in de maak was.Ziet er wel weer leuk uit.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx