Seizoen 2 van Modern Warfare II en Warzone 2.0 is nu beschikbaar

thumbnail

Bereid je voor om je pad te smeden en een legende te creëren in Seizoen 2 van Call of Duty: Modern Warfare II en Call of Duty: Warzone 2.0, die vanaf nu op alle platforms wordt gelanceerd. Naast een nieuwe Warzone 2.0-map, die speelbaar is in Resurgence en DMZ, brengt deze update Ranked Play naar Multiplayer, samen met vier extra maps en terugkerende modi uit het legendarische verleden van de franchise. Verwacht veel nieuwe functies in beide games, waaronder vier nieuwe gratis functionele wapens en de terugkeer van de moderne samoerai Daniel “Ronin” Shinoda.

Overzicht Warzone 2.0

 • Resurgence Mode keert terug met nieuwe Warzone Map. Ashika Island verwelkomt alle krijgers die willen vechten voor eer en glorie, maar ook degenen die een getraind oog hebben voor geheimen die in het zicht verborgen liggen.
 • Nieuw contract, publiek evenement en meer. Steel een voertuig van de strijdkrachten van Shadow Company, hack uplink stations en probeer alle geheimen te ontdekken die dit eiland kan bevatten…
 • DMZ breidt uit naar Ashika Island. De strijd gaat door in een nieuwe Exclusion Zone met tal van nieuwe bedreigingen en een schone lei voor alle operators, die de kans krijgen om een nieuwe permanente beloning en Contraband te verdienen.

Overzicht Modern Warfare II:

 • Bewijs je vaardigheden in Ranked Play. Modern Warfare II Ranked Play is gebaseerd op eerdere versies en biedt veel beloningen en rechten om op te scheppen voor degenen die zich het meest inzetten voor de beste operator in Multiplayer.
 • Twee Core Maps, twee Battle Maps. Slagvelden in Al Mazrah en Spanje zullen klaar zijn voor Multiplayer infiltraties bij de lancering van Seizoen 02.
 • Een half dozijn aan modi. Infected, Gun Game en Grind zullen beschikbaar zijn bij de lancering. Drop Zone, One in the Chamber en All or Nothing komen later in het seizoen. Ook de terugkeer van Hardcore.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx