Scars of Mars krijgt releasedatum voor PC

thumbnail

De PC-versie van Scars of Mars lanceert op 20 juni aanstaande. Dat heeft ontwikkelaar ACQUIRE aangekondigd.

Scars of Mars is een aankomend real-time RPG ontwikkeld door Acquire, gepland voor meerdere platforms, waaronder PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox One en Nintendo Switch. Het spel speelt zich af in een onderzoekslaboratorium op Mars in het jaar 2158, waar de speler de rol aanneemt van een commandant van een eenheid van humanoïde robots. Het doel is om overlevenden te redden na het verlies van communicatie met het lab en te ontsnappen uit de faciliteit.

De gameplay van Scars of Mars is gebaseerd op real-time gevechten en tactische besluitvorming. Spelers besturen een team van vier humanoïde vechters op een 3×3 raster en moeten snelle beslissingen nemen over aanvallen, verdedigingen en andere acties om vijanden te verslaan. Het spel biedt uitgebreide mogelijkheden voor personage-aanpassing, waarbij verschillende klassen, frames en wapens kunnen worden gecombineerd om aan de voorkeur van de speler te voldoen

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2904
  23 dagen geleden

  Heb wel erg veel zin in een goede tactische science fiction rpg game op de console.Zit daarnaast bijvoorbeeld ook nog te wachten op Xcom 3,Want de tweede was voor mij enorm verslavend.Dit lijk wel in de buurt te komen van een mogelijke Xcom vervolg.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx