Roguebook nu verkrijgbaar voor Stadia

thumbnail

Binnenkort kun je overal, onbegrensd op avontuur gaan, want de hooggeprezen roguelike deckbuilder Roguebook verschijnt op 1 juli 2022 voor Stadia Pro en de Stadia Store. Vanaf dan kun je de valstrikken van het boosaardige boek ook op je telefoon, tablets of computers trotseren!

Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment, de ontwikkelaar van Faeria, en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering™. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 5 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team te strijden tegen de legendes van het Roguebook, een vervloekt boek dat een bedreiging vormt voor alle levende wezens.

Upgrade je deck: je kunt gems aan je kaarten toevoegen om hun effecten te versterken. Daarnaast kun je je kaarten transmuteren om geheel nieuwe effecten te creëren!

Verzamel zoveel mogelijk kaarten: terwijl andere deckbuilders vaak draaien om het verfijnen van je deck, moedigt Roguebook je aan zoveel mogelijk kaarten te verzamelen, omdat je op die manier speciale vaardigheden voor je helden vrijspeelt. En die vaardigheden zijn van groot belang voor het slagen van je missie!

Verken de wereld op je eigen manier: de hoofdstukken van Roguebook zijn op een non-lineaire manier verbonden. Gebruik het slimme inktsysteem om steeds meer van je omgeving in kaart te brengen en verken elk hoekje om zoveel mogelijk schatten te verzamelen!

Elke run telt: zoals bij roguelikes gebruikelijk is, moet je na een nederlaag weer helemaal opnieuw beginnen. Maar doordat je elke run nieuwe kaarten, vaardigheden en permanente upgrades ontgrendelt, word je toch steeds sterker!

Roguebook is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo SwitchTM en Stadia.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx