Een PAC-MAN-klassieker keert terug deze augustus in PAC-MAN WORLD Re-PAC

thumbnail

De toonaangevende videogame-uitgever en -ontwikkelaar Bandai Namco Europe S.A.S. kondigt vandaag aan dat PAC-MAN WORLD Re-PAC, een geremasterde en verbeterde versie van een van de populairste PAC-MAN-games aller tijden, op 26 augustus 2022 naar consoles en pc komt. Het originele PAC-MAN WORLD betekende het spannende debuut van PAC-MAN in het 3D-platforminggenre. PAC-MAN WORLD Re-PAC brengt de klassieker terug met visuele verbetering in HD, verbeteringen in de gameplay en nieuwe functies. De titel is gepland voor een release op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam en Nintendo Switch.

“PAC-MAN WORLD vertegenwoordigde een grote stap in de PAC-MAN-franchise, waarbij het geliefde personage en de leuke gameplay naar een ander niveau werden getild door dit te evolueren naar een 3D-platformgame. Met PAC-MAN WORLD Re-PAC herintroduceren we een verbeterde versie voor een nieuwe generatie fans,” aldus Herve Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Digital en Content bij Bandai Namco Europe S.A.S. “We zijn enthousiast om mensen zich een weg te zien hakken door het kleurrijke Ghost Island om PAC-MAN’s familie en vrienden te redden.”

PAC-MAN WORLD Re-PAC maakt gebruik van de huidige gaming hardware om een HD verbeterde full screen-versie van het originele spel te leveren, evenals verbeteringen voor een meer intuïtieve gameplay. Het spel heeft meerdere speltypen met de Quest Mode, een Maze Mode die het klassieke PAC-MAN-spel naar 3D-doolhoven brengt en een complete versie van het originele spel in de Original Mode die spelers kunnen vrijspelen door het hoofdspel te voltooien. In de Quest Mode gebruiken spelers verschillende aanvallen en vaardigheden, waaronder power-ups, terwijl ze rennen, springen, puzzels oplossen en zich natuurlijk een weg hakken door de zes spannende werelden van Ghost Island. PAC-MAN WORLD Re-PAC brengt een heerlijk originele avontuurlijke wereld terug voor PAC-MAN, waarin onze held nu achter de Ghosts aanzit om PAC-MOM, PAC-BOY, PAC-SIS, Professor PAC, PAC-BUDDY en Pooka uit hun klauwen te redden, alleen om een nieuwe nemesis te ontdekken in de gevreesde TOC-MAN.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx