Dragon Quest Treasures verschijnt 9 december voor Switch

thumbnail

Square Enix maakte vandaag bekend dat de nieuwe, avontuurlijke schattenjacht-RPG DRAGON QUEST TREASURES op 9 december 2022 wereldwijd verschijnt voor de Nintendo SwitchDRAGON QUEST TREASURES is een gloednieuwe spin-off van de DRAGON QUEST-serie en volgt de jeugdavonturen van Erik en Mia, de broer en zus die voor het eerst verschenen in DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age.

Bekijk hier de nieuwe DRAGON QUEST TREASURES-trailer

In de game beleven spelers eindeloze avonturen met Erik en Mia in een paradijs voor schattenjagers. Omdat schatten vaak op lastig bereikbare plaatsen verstopt zitten, moeten spelers diverse vriendelijke monsters rekruteren om hun unieke vaardigheden te benutten. Met behulp van deze monsters kunnen spelers bijvoorbeeld over open velden racen, bovenop rotswanden springen en over gapende afgronden zweven. Daarnaast helpen ze je tijdens gevechten tegen rivaliserende schatzoekers. Door schatten te verzamelen wordt de kluis van spelers steeds verder gevuld, zodat ze hun thuisbasis kunnen uitbreiden en steeds meer vriendelijke monsters kunnen verzamelen.

DRAGON QUEST TREASURES verschijnt op 9 december voor de Nintendo Switch. Ga voor meer informatie naar de DRAGON QUEST-site en volg ons op onze officiële kanalen..

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1955
  7 maanden geleden

  Groot fan van de Dragon Quest wereld.Alleen verschillen de spellen qua gameplay erg van elkaar,Waardoor ze me niet allemaal aanspreken.Turned based pak ik sowieso altijd op,Maar bij andere wacht ik even totdat er wat meer van bekend is.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx