Ritual of bonds Vol.2 nu beschikbaar voor SWORD ART ONLINE LAST RECOLLECTION

thumbnail

Ritual of bonds Vol.2, de nieuwe en laatste DLC voor SWORD ART ONLINE LAST RECOLLECTION, is nu verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Kirito en zijn vrienden worden op onderzoek uitgestuurd naar een kerker die plotseling onder Obsidia Castle is verschenen. Daar krijgen ze te maken met een beproeving die alleen met z’n tweeën kan worden doorstaan. Kirito en een vertrouwde partner zullen hun band moeten bewijzen.

Deze DLC, het tweede deel van de Ritual of Bonds voor SWORD ART ONLINE LAST RECOLLECTION, voegt verschillende favoriete personages toe: Alice, Eugeo, Leafa, Yuuki, Rain, Seven, Kureha, Zeliska en Medina. Spelers kunnen een van hen kiezen en hun scenario’s ontdekken om de banden tussen Kirito en zijn metgezellen te verkennen.

SWORD ART ONLINE LAST RECOLLECTION en Ritual of bonds Vol.2 zijn nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Ga voor meer informatie over SWORD ART ONLINE LAST RECOLLECTION en andere titels van Bandai Namco Europe naar https://www.bandainamcoent.eu, of volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok. Neem deel aan het gesprek op X.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2819
  28 dagen geleden

  Hier worden best veel games voor gemaakt.Moet een keer echt eens de anime een kans gaan geven.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx