Charmante game Cat Quest III krijgt releasedatum

thumbnail

De actie-RPG Cat Quest III staat gepland voor de PC, Xbox Series, Xbox One, PS5, PS4 en Switch voor 8 augustus aanstaande. Dat hebben uitgever Kepler Interactive en developer The Gentlebros aangekondigd.

Cat Quest III is het derde deel in de populaire Cat Quest-serie, ontwikkeld door The Gentlebros. Het spel behoudt de charmante en humoristische stijl van zijn voorgangers, waarin spelers avonturen beleven in een fantasiewereld vol katten, honden en andere dieren. In Cat Quest III kunnen spelers weer in de pels van een avontuurlijke kat springen, terwijl ze een epische queeste ondernemen om de wereld te redden van duistere krachten. Het spel belooft nieuwe locaties om te verkennen, nieuwe personages om te ontmoeten en natuurlijk nieuwe vijanden om te verslaan.

Een van de kenmerken van de Cat Quest-serie is het eenvoudige maar diepgaande gevechtssysteem, dat zowel toegankelijk is voor nieuwkomers als uitdagend genoeg voor ervaren spelers. Spelers kunnen hun kat aanpassen met verschillende uitrustingen en vaardigheden terwijl ze hun krachten vergroten en de wereld verkennen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx