Riders Republic gratis speelbaar van 21 tot 27 oktober

thumbnail

Riders Republic introduceert een tijdelijke Trial Week van 21 tot 27 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Stadia en Windows PC via de Ubisoft Connect en de Epic Games Store. Tijdens deze week scheuren spelers 4 uur lang door de game voor de officiële lancering op 28 oktober. Tevens wordt alle progressie van de Trial Week overgedragen naar de volledige game.

Spelers worden uitgedaagd om deel te nemen aan de Mad Challenge: een multiplayerwedstrijd waarin spelers prijzen kunnen winnen. Om deel te nemen moeten spelers de introductietutorial doorlopen en vervolgens 20 sterren behalen om ShackDaddy’s ‘Exclusive Multiplayer Contest’ vrij te spelen en zo toegang te krijgen tot de Mass Race. Spelers die in de top 10 eindigen in een massarace, komen in aanmerking voor een willekeurige trekking, waarbij één speler een custom Canyon x Riders Republic fiets en een Gold Edition van Riders Republic wint. Andere winnaars ontvangen ook een Gold Edition van Riders Republic. Om deel te nemen aan de Mad Challenge, ga naar: https://ridersrepublic.com/madchallenge

De Riders Republic Trial Week geeft spelers toegang tot alle vijf de carrièreprogressies, met daarnaast ook de kans om het op te nemen tegen andere spelers in alle multiplayermodi:

 • Mass Races: Hoe gekker, hoe beter in deze epische multisportieve races. Om te garanderen dat alle deelnemers van de Mad Challenge dezelfde ervaring hebben, worden massaraces beperkt tot 32 spelers voor een betere gelijkheid tussen nieuwe en huidige generatie consoles/pc’s, aangezien crossplay mogelijk is. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de map, waardoor spelers goed moeten opletten om hun positie te behouden en behendig moeten blijven met behulp van hun skills terwijl ze strijden voor de overwinning.
 • Versus Mode: Spelers vergezellen hun vrienden in hun carrièreprogressie om te zien wie de beste is.
 • Tricks Battle: Strijd in 6v6-wedstrijden en probeer zoveel mogelijk trucs te landen op de verschillende gevarieerde onderdelen om ze te veroveren en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.
 • Free for All: Daag nieuwe tegenstanders uit en laat ze zien hoe het moet via een afspeellijst met verschillende evenementen.

Voor meer info over de PC-specificaties, ga naar: https://www.ubisoft.com/nl-nl/game/riders-republic

Riders Republic is vanaf 28 oktober 2021 verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1268
  loeder001(@loeder001)
  1 maand geleden

  Ik ga hem meteen instaleren.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box