Classic Wonder Woman komt naar Injustice 2 Mobile

thumbnail

Ter ere van het 80-jarig jubileum van Wonder Woman zullen DC, Warner Bros. Games en NetherRealm Studios Classic Wonder Woman in Injustice 2 Mobile op 19 oktober uitbrengen als een geheel nieuwe Gold Fighter, gebaseerd op de vroege stripverschijningen van de iconische superheldin. De release van Classic Wonder Woman komt net voor Wonder Woman Day op 21 oktober, het wereldwijde feest voor fans van over de hele wereld om te genieten van speciale releases en content om haar nalatenschap te herdenken, waaronder de introductie van Wonder Woman in de Comic-Con Museum’s Character Hall of Fame.

Classic Wonder Woman brengt haar originele karakteristieken naar Injustice 2 Mobile – maar met een gemoderniseerde twist om haar huidige plek in het universum te laten zien. Als de krachtpatser van het Classic-team en de belangrijkste damage dealer, kent Classic Wonder Woman extra Critical Damage toe aan al haar teamgenoten en extra Critical Chance aan Classic-teamgenoten tegen Blinded tegenstanders. Ze biedt ook sterke ondersteuningsmogelijkheden, waardoor andere Wonder Woman en Classic Super Heroes een boost krijgen door hun kansen om Rare en Epic talents te rollen te vergroten.

Fans kunnen vanaf 19 oktober exclusief vroege toegang krijgen tot Classic Wonder Woman, via de Injustice Pass, een nieuwe functie die in bèta wordt gelanceerd en waarmee spelers in-game beloningen kunnen verdienen, waaronder Gems, Orbs en Credits door elke week reeksen doelstellingen te voltooien. Het eerste seizoen van de Injustice Pass wordt de Wonder Pass genoemd, met drie opties: gratis, premium en premium+. De Premium- en Premium+-beloningen bevatten een Classic Wonder Woman met 1 ster die via gameplay kan worden geüpgraded tot 3 sterren. Fans die de Wonder Pass missen, hebben ook de mogelijkheid om Classic Wonder Woman te verdienen bij haar volledige release in een speciaal Invasion Event in november.

Spelers worden ook getrakteerd op een hele reeks speciale evenementen en beloningen in Wonder Woman-thema ter ere van haar 80-jarig jubileum, waaronder:
 • NIEUW – Legendary Golden Armor Wonder Woman Versus Challenge (21-28 oktober) Beschikbaar op accountniveau 7, moeten spelers hun Wonder Woman-helden gebruiken om het Legion of Doom neer te halen om Hero Shards te verdienen voor de Legendary Golden Armor Wonder Woman en een kans op haar uitrusting. Nieuwe spelers ontvangen een gratis Silver Wonder Woman door de tutorial te voltooien, en alle spelers ontvangen een gratis Starter Pack met een 3-sterren Silver Amazon Wonder Woman, 10 Sim-tickets en 25K Credits.
 • TERUGKEREND – The Warrior Queen Wonder Woman Challenge (19-26 oktober) Met drie uitdagingsmoeilijkheden (Normaal, Heroic en Super Heroic), moeten spelers het gevecht tegen Wonder Woman winnen om beloningen te verdienen, waaronder Warrior Queen Wonder Woman Hero Shards en een kans op haar uitrusting.
 • TERUGKEREND – Mythic Wonder Woman Arena (19-26 oktober) In deze competitieve multiplayer-modus moeten spelers strijden om het hoogste niveau te bereiken en beloningen verdienen op basis van hun ranglijstplaatsing. Fans die in de Legendary-laag worden geplaatst, ontvangen 360 Mythic Wonder Woman Hero Shards (waarmee het personage wordt ontgrendeld), 600 Arena Metals, 1K Power Gems en 5K Credits.
 • GRATIS – Player Gifts (21-26 oktober) 
  Fans kunnen vijf dagen lang elke 24 uur een gratis spelerscadeau inwisselen. Deze geschenken omvatten een kans om gratis Hero Shards te krijgen voor de zes verschillende Wonder Woman-varianten in het spel, waaronder Classic Wonder Woman.
De komst van Classic Wonder Woman voltooit het Classic-team in Injustice 2 Mobile, naast Classic Batman en Classic Superman, die ook op hun 80e verjaardagen werden uitgebracht in hun unieke stripboek cell shaded-stijl. De vaardigheden van zowel Classic Batman als Classic Superman zijn verbeterd, waardoor de synergie van het Classic Team sterker is dan ooit. Deze omvatten:
 • BIJGEWERKT – Classic Batman Rework
De “Batman Inc.” Passive Skills zijn nu van toepassing op Classic Batman en alle Classic-teamgenoten, wat een bonus oplevert voor Attack en Health wanneer ze het gevecht aangaan. De passieve “Power Seize” geeft nu kracht aan Classic Heroes wanneer een tegenstander een aanval mist omdat hij verblind is. Classic Batman zal het Classic-team ook helpen door hun Swipe-aanvallen met Blind te versterken.
 • BIJGEWERKT – Classic Superman Rework
De Passive Skill “Titanic Strength” is nu van toepassing op alle Specials van Classic Superman. Dit zal extra schade toebrengen aan getagde tegenstanders en de verdediging van de huidige tegenstander verminderen voor de rest van het gevecht. Zijn speciale vaardigheid, “Blast from the Past”, heeft nu ook een kans om Power te stelen.
 • NIEUW – Classic Superman Passives
Met een nieuwe Passive Skill, ‘Power of the Sun’, kunnen Classic Superman en zijn Classic-teamgenoten tot 26 procent van hun maximale gezondheid genezen met Power Boosts. Een andere nieuwe passieve vaardigheid, ‘Tough Skin’, stelt Classic Superman in staat zijn teamgenoten tot 40 procent verdediging te geven.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box