Releasedatum roguelike-deckbuilder vervroegd naar 17 juni 2021

thumbnail

Roguebook, de roguelike-deckbuilder die wordt ontwikkeld door Abrakam Entertainment en mede is ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering, verschijnt op 17 juni 2021 voor pc, een week eerder dan oorspronkelijk gepland. Om dit nieuws te vieren, presenteren NACON en Abrakam Entertainment met plezier een nieuwe gametrailer die de deckbuilding-mechanics introduceert.

Klik hier voor de nieuwe video van Roguebook

Roguebook onderscheidt zich van andere games in het genre met een unieke gameplay-filosofie: het “Tower Deck“. Terwijl je in andere decks het aantal kaarten in je deck beperkt houdt, moedigt Roguebook je aan zoveel mogelijk kaarten te verzamelen, omdat je op die manier speciale talenten voor je helden vrijspeelt. Koop ze van kooplieden, versla elites voor beloningen en breng offers bij tombes om er zoveel mogelijk te verzamelen!

Tijdens de strategische turn-based-gevechten, bestuur je een team van twee helden, met elk hun eigen, specifieke kaarten. Door slim gebruik te maken van twee van de vier beschikbare helden, kun je krachtige synergiën creëren: bouw een ondoordringbare verdediging tegenover de agressiefste vijanden of gooi alles op je aanvallen om vernietigende klappen uit te delen.

Dankzij transmutaties en edelstenen die extra bonussen aan je kaarten toevoegen, kun je over nog meer deckbuilding-opties beschikken. Bovendien zit de wereld van Roguebook boordevol schatten en artefacten die je tijdens je run steeds sterker maken.

Roguebook is vanaf 17 juni 2021 verkrijgbaar op Steam, en verschijnt later voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo SwitchTM

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  22 dagen geleden

  Klinkt veelbelovend.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box