Maneater duikt op voor Nintendo Switch

thumbnail

Je hoeft niet meer te wachten! Ontwikkelaar en uitgever Tripwire Interactive kondigt met trots aan dat de bekroonde actie-RPG (shARkPG) Maneater vanaf vandaag via retailpartner Deep Silver verkrijgbaar is voor Nintendo Switch. Spelers kunnen zich nu op alle grote platformen een weg naar de top van de voedselketen eten, verkennen en evolueren.

In Maneater voor Nintendo Switch ben jij de haai en terroriseer je de kust zoals in Jaws! Ervaar de ultieme krachtfantasie als het top roofdier van de zeeën – een gigantische haai! Scheur zwemmers en duikers uit elkaar, geef de mensen een reden om bang voor je te zijn. Pas je haai aan met een verscheidenheid aan statistisch-aangedreven systemen. Evolueer verschillende delen van je lichaam om hun werking te verbeteren, of pomp je wreedheid op om korte feeding-frenzies aan te gaan. Je enige hulpmiddelen zijn je verstand, je kaken en een griezelig vermogen om te evolueren terwijl je voedt.

Belangrijkste kenmerken

 • Eet, verken en evolueer in een open wereld actie-RPG.
 • Speel een volledige, story-based campagne verteld door Chris Parnell. (Saturday Night Live, 30 Rock, Rick & Morty)
 • Voed je met mensen, eet voedingsstoffen en vind zeldzame buit om te evolueren tot ver voorbij de intenties van de natuur.
 • Verken 7 grote regio’s, waaronder de baai van de golf van Mexico, vakantiestranden, industriële havens, de open oceaan en meer. Ervaar een levende wereld met een volledige dag / nacht-cyclus.
 • Ontgrendel en gebruik verschillende evoluties die jouw haai verbeteren terwijl je door de campagne vordert.
 • Hunter Parties en Bounty System – de mensen vechten terug! De strijd tegen verschillende soorten jagers, variërend van kleine skiff’s tot de kustwacht.
 • Inclusief de Tiger Shark evolutie. De tijgerhaai wordt ook wel eens de prullenbak van de zee genoemd. Deze evolutie laat je, passend genoeg, bijna alles verteren waardoor je uit allerlei prooi meer essentiële voedingsstoffen haalt.
 • Nintendo Switch Features: Maneater voor Nintendo Switch is de meest draagbare versie van de bekroonde actie-RPG (ook bekend als shARkPG) ooit! De game is speelbaar in de Docked, Tabletop en Handheld standen, met ondersteuning voor Rumble op de Switch Pro Controller/Joy Cons en het Nintendo Switch Online Save Backup systeem.

Maneater is nu verkrijgbaar voor alle grote platformen waaronder Nintendo Switch, de PlayStation 4 en PlayStation 5 computer entertainment systemen en Xbox One en Xbox Series X|S consoles. Ga voor meer details over Maneater naar de officiële website – en volg de ontwikkelaars van Tripwire Interactive op TwitterFacebookYouTubeTwitch.tv, en Instagram.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  987
  24 dagen geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box