Releasedata Pokemon videogames onthuld

thumbnail

The Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details bekendgemaakt over Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus en een nieuwe functionaliteit voor Pokémon HOME aangekondigd. Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl worden gelanceerd op 19 november 2021, en Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2022. Alle drie de spellen zijn exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™-systemen.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl
Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn getrouwe remakes van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl, die in 2006 uitkwamen voor het Nintendo DS-systeem. Of spelers de regio Sinnoh nu wel of niet kennen, ze kunnen zich verheugen op dit geweldige avontuur, dat in een nieuw jasje gestoken is voor de Nintendo Switch. Het is een getrouwe reproductie van het originele verhaal, en verschillende spelfunctionaliteiten hebben een kleurrijke vernieuwing ondergaan. Trainers kunnen zich opmaken voor een avontuur in de regio Sinnoh dat zowel nostalgisch als nieuw aanvoelt.

De Pokémon in de onlangs uitgebrachte verpakkingsontwerpen van Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn de Legendary Pokémon Dialga en Palkia. Trainers kunnen tijdens hun avonturen achter het mysterieuze verband tussen Dialga of Palkia en de regio Sinnoh komen.

Pokémon Legends: Arceus
In Pokémon Legends: Arceus slaat de Pokémon-serie een volledig nieuwe richting in door de actie te verweven met RPG-elementen. Het spel speelt zich af in de regio Sinnoh uit vervlogen tijden, lang voordat de gebeurtenissen van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl zich afspeelden. Als hoofdpersoon van het spel gaat de speler op pad om door het vangen en bestuderen van de wilde Pokémon die daar wonen, de eerste Pokédex van de regio te maken en te voltooien.​

Het artwork, dat hier voor het eerst te zien is, beeldt Mount Coronet af die uittorent boven het uitgestrekte gebied van de vroegere regio Sinnoh, het toneel voor het verhaal van Pokémon Legends: Arceus.

Pokémon HOME
In een nieuwe update krijgen gebruikers de beschikking over ‘Catch Calendar’. Via deze functionaliteit kunnen gebruikers zien op welke datum ze hun Pokémon gevangen hebben. Trainers kunnen de functionaliteit gebruiken om herinneringen uit hun avonturen op te halen, zoals de datum waarop ze voor het eerst een bepaalde Pokémon hebben gevangen of wanneer ze een Pokémon cadeau gekregen hebben.​

In deze update kunnen ze tevens de Pokémon die ze geregistreerd hebben in de Pokédex in Pokémon HOME, vanuit verschillende hoeken zien, bijvoorbeeld van boven af of van achteren. Trainers krijgen zo beter zicht op hun Pokémon.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  667
  21 dagen geleden

  Die van Arceus wil ik graag spelen.Die beschikbare beelden zien er alvast goed uit.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box