Far Cry 6 onthult eerste gameplaybeelden op 28 mei

thumbnail

Far Cry 6, het nieuwste deel in de Far Cry-franchise, onthult op 28 mei om 18:30 uur de eerste gameplaybeelden via Twitch en YouTube.

In Far Cry 6 gaan spelers op Yara, een tropisch paradijs dat stil heeft gestaan in de tijd, een moderne guerrillarevolutie ervaren om een dictator ten val te brengen. President Anton Castillo, vertolkt door Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad), belooft zijn land in haar oude glorie te herstellen terwijl hij zijn zoon Diego, vertolkt door Anthony Gonzalez (Coco), klaarstoomt om hem op te volgen. Het land is echter verdeeld en spelers gaan als een mannelijke of vrouwelijke Dani Rojas, een local, de strijd aan met Anton Castillo en zijn leger. Als Dani worden spelers langzaam een guerrillastrijder en moeten ze het eiland verkennen, van de uitgestrekte jungles tot de hoofdstad Esperanza, op zoek naar bondgenoten. Tijdens die reis maken spelers gebruik maken van een arsenaal aan nieuwe, unieke wapens, voertuigen en Fangs For Hire, zoals Chorizo, de schattigste hond op wielen.

Herbekijk hier de CGI trailer.

Far Cry 6 is eind dit jaar verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook gaat de game onderdeel zijn van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  6 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  667
  21 dagen geleden

  Heb alleen de laatste drie delen gespeeld.Ga bij deze eerst wat gameplay beelden kijken,Want vond deel 5 toch te veel van het zelfde.

  Laatst aangepast: 21 dagen geleden door Griever
  loeder001
  Lid
  983
  21 dagen geleden
  Reageer op  Griever

  De laatste Far Cry die ik heb gespeeld is Far Cry 2. Dat was een top game.

  Griever
  Lid
  667
  21 dagen geleden
  Reageer op  loeder001

  Heb twee niet gespeeld.Was helemaal vergeten dat ik New Dawn ook gespeeld heb.Zag die eigenlijk als dlc van deel 5,Maar dat was toch meer zijn eigen deel met de wat zwaardere rpg elementen.Vond het wel jammer dat je zo veel moest doen om verder te kunnen met het verhaal.Zonder de top wapens kwam je niet verder.Ben benieuwd op ze deze rpg elementen ooit nog gaan gebruiken voor een deel.

  loeder001
  Lid
  983
  21 dagen geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  De meeste shooters vind ik hetzelfde. Maar als het verhaal goed is dan is het het proberen waard.

  loeder001
  Lid
  983
  21 dagen geleden

  Ben benieuwd.


  Naar boven
  6
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box