Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online krijgen een NVIDIA DLSS prestatieverbetering tot 45% op RTX GPU’s

thumbnail

Rockstar Games heeft zojuist de update voor Red Dead Redemption Online uitgebracht, genaamd Blood Money. De update voegt NVIDIA DLSS-ondersteuning toe aan zowel Red Dead Redemption 2 als Red Dead Online. NVIDIA DLSS helpt GeForce gamers te genieten van de meest gedetailleerde, meeslepende en boeiende Red Dead Redemption 2 en Red Dead Online ervaringen mogelijk.

Met een prestatieboost tot 45% bij 4K kunnen GeForce-gamers genieten van de meeslepende gameplay van Red Dead Redemption 2 bij snellere framesnelheden, of ervoor kiezen de extra prestaties te gebruiken om de visuele effecten op te schroeven.

Met behulp van NVIDIA DLSS kunnen alle GeForce RTX gamers de ongelooflijke wereld van Red Dead Redemption 2 ervaren met max instellingen op 1920×1080 met meer dan 60 FPS. Bij 2560×1440 krijgen GeForce RTX 3060 Ti en hoger gebruikers meer dan 60 FPS. En bij 3840×2160 kunnen gamers met een GeForce RTX 3070 of een snellere GPU genieten van 60 FPS+ gameplay op max instellingen,

Rockstar’s Red Dead Redemption 2 is een van de best beoordeelde games aller tijden, met meer dan 275 perfecte scores en meer dan 175 Game of the Year Awards. De PC-release is ook een van de best uitziende titels van het platform, met een verbazingwekkend gerenderde en realistische open wereld die het uithoudingsvermogen van elke GPU op de proef stelt wanneer de effecten en renderresoluties worden opgevoerd.

Unity 2021.2 is uit in Beta met NVIDIA DLSS ondersteuning
Voor het geval je het gemist hebt, Unity heeft onlangs de Unity 2021.2 beta versie van hun populaire game engine uitgebracht. Een van de vele nieuwe functies is de toevoeging van native ondersteuning voor NVIDIA DLSS aan Unity’s High Definition Render Pipeline (HDRP).  Met de native support voor DLSS is het voor Unity-ontwikkelaars een stuk eenvoudiger geworden om DLSS aan hun titels toe te voegen.

DLSS verhoogt de framerates en genereert prachtige, scherpe beelden voor je games. Het geeft gamers de ruimte om de kwaliteitsinstellingen te maximaliseren en de uitvoerresolutie te verhogen. Alleen DLSS biedt grote prestatieverbeteringen terwijl de beeldkwaliteit vergelijkbaar blijft met native in alle resoluties, zelfs bij 1080p.

NVIDIA DLSS wordt ondersteund in een breed scala aan games – bijna 60 in totaal – waaronder topgames die gamers spelen zoals Call of Duty, Cyberpunk 2077, Fortnite, Minecraft, Red Dead Redemption 2, DOOM Eternal, Rainbow Six Siege en meer.  En het wordt ondersteund in Unreal Engine 4, 5 en Unity, 15+ first party game engines, en meer dan een dozijn creatieve applicaties en studioproductietools.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box