Duizenden mining PS4 Pro’s gevonden in opslagplaats Oekraïne

thumbnail

In Oekraïne zijn duizenden PlayStation 4 Pro consoles gevonden waarbij illegaal crypto mining uitgevoerd werd. Het SBU (Security Service) vond de crypto farm de afgelopen week, zo lezen we via de PSU. Het ging om maarliefst 5000 PlayStation 4 Pro’s die in operatie waren en het ging ook om andere video game technologie die gebruikt werd voor mining van crytpo currency. De opslag is gevonden in Vinnytsia, pal naast een energiebedrijf. Er zou flink wat energie afgetapt worden van het bedrijf dat in de buurt lag, namelijk voor zo’n 250.000 Dollar. Het bedrijf ontkent echter betrokken te zijn geweest bij de operatie.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  917
  18 dagen geleden

  Voor zo een bedrag geloof ik niet dat het bedrijf er niet van op de hoogte was.

  Yellow13NL
  Lid
  302
  17 dagen geleden

  Ik vind het minen van Crypto munten sowieso erg schadelijk. Het drijft de prijzen van veel elektronica enorm op, waaronder videokaarten voor de PC die de basis vormen van een goede crypto fabriek. 5.000 PS4 Pro’s, dat is wel echt ziek veel. Heb destijds met mijn videokaart voor mijn PC wel geluk gehad, maar ik vind het niet eerlijk tegenover mijn minder bedeelde medemens dat dit soort figuren hun praktijken nog mogen uitvoeren. Riekt enorm naar criminaliteit, die hele crypto industrie. In mijn ogen ook terecht dat de financiële wereld er iets aan wil doen, maar vooralsnog zonder succes. Crypto… Lees verder »


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box