Razer breidt Playstation 5-lineup uit met nieuwe Kaira Pro en Kaira headsets

thumbnail

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, breidt zijn snelgroeiende console-lineup uit met een serie nieuwe draadloze headsets en oplaadstandaards voor de PlayStation 5. Door de zwart-witte motieven en kenmerkende blauwe accenten passen de nieuwe Kaira headsets goed bij de PlayStation 5-console en de DualSense Wireless Controller.

Ook heeft Razer de Quick Charging Stand gelanceerd in een reeks bijpassende kleuren zodat iedere gamer zijn PS5 DualSense Wireless Controller kan matchen met zijn oplaadstandaard.

Kaira Pro en Kaira

De Kaira Pro is Razers eerste draadloze headset voor PlayStation 5 die gebruik maakt van Razer HyperSense. Dit is een intelligente haptische technologie die trillingen produceert op basis van geluidssignalen. De Razer Kaira Pro is voorzien van Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers voor optimale helderheid. Het lichte gewicht garandeert comfort tijdens langdurig gebruik.

Met de afneembare Razer HyperClear Supercardioid Mic richt de Razer Kaira Pro richt op een strakke richtingskarakteristiek. Daarnaast worden ongewenste achtergrondgeluiden onderdrukt zodat de stem helderder klinkt. De draadloze headset heeft ook een ingebouwde microfoon voor mobiel gebruik. Gebruikers kunnen de headset verbinden met telefoons via Bluetooth en met PS5, PS4, pc, en andere apparaten die een USB-C- of USB-A-poort hebben via een meegeleverde 2,4 GHz USB-C Razer HyperSpeed Dongle (USB-A-adapter inbegrepen).

Een aantal van de belangrijkste kenmerken van de Kaira Pro zijn:

 • Razer HyperSense
 • Razer TriForce Titanium 50 mm Drivers
 • Afneembare Razer HyperClear Supercardioid Mic
 • Razer SmartSwitch om te schakelen tussen 2.4 GHz en Bluetooth
 • Razer Chroma RGB, aanpasbaar via de Razer Chroma RGB Mobile App

Meer informatie over de Razer Kaira Pro is hier te vinden.

De PlayStation 5 headset-lineup wordt verder uitgebreid met de Razer Kaira. Op zowel de console als op mobiele toestellen, ervaren gamers optimaal gebruiksgemak met Razer SmartSwitch, waarmee naadloos geschakeld kan worden tussen 2.4 GHz en Bluetooth.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van de Kaira zijn:

 • Razer TriForce 50 mm Drivers
 • Razer HyperClear Cardioid Mic
 • Razer SmartSwitch om te schakelen tussen 2.4 GHz en Bluetooth

Meer informatie over de Razer Kaira is hier beschikbaar.

De nieuwe draadloze Razer Kaira Pro en Razer Kaira voegen zich bij de bedrade Razer Kaira X die al in september 2021 werd gelanceerd.

Quick Charging Stand

Razer heeft ook de Razer Quick Charging Stands gelanceerd. De standaards zijn ontworpen in een reeks bijpassende kleuren die passen bij de op het sterrenstelsel geïnspireerde PS5 DualSense Wireless Controllers. De Razer Quick Charging Stand laadt controllers in minder dan 3 uur volledig op, zodat gamers hem snel weer kunnen gebruiken. Hij is verkrijgbaar in het wit, zwart en rood.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box