Surviving the Aftermath heeft early access overleefd nu verkrijgbaar

thumbnail

Surviving the Aftermath heeft Vroegtijdige toegang verlaten en is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch. Daarnaast heeft Paradox aangekondigd dat ze na de lancering nog meer content naar Surviving the Aftermath brengen via drie uitbreidingspakketten voor deze postapocalyptische koloniebouwgame. Wie het allemaal wil beleven kan de Surviving the Aftermath Expansion Pass aanschaffen op PlayStation 4 en Xbox One.

Bekijk hier de launch trailer van Surviving the Aftermath’s 1.0: https://youtu.be/pmJCtf893Fw

Na het einde van de wereld kun jij een kolonie bouwen om de beschaving te herstellen. Verken, handel, ontwikkel en breid uit in een nieuwe wereld vol gevaren en beloningen. Als de onverschrokken kolonieleider moet je moeilijke beslissingen nemen om je kolonisten naar een nieuwe, florerende toekomst te leiden. Tegelijk met Surviving the Aftermath wordt ook de Endgame-update gelanceerd, zodat spelers de geheimen kunnen ontdekken achter het einde van de wereld en zich kunnen voorbereiden om een volgende Apocalyps te overleven.

Over Surviving The Aftermath

 • Oost west, thuis best. Bouw en beheer een kolonie voor de overlevenden van een allesvernietigende ramp. Bouw meer dan 61 unieke constructies om grondstoffen te verzamelen, het land te bewerken, de wereld te ontdekken en je kolonie te beschermen.
 • Overleef op aarde. Ontdek een enorme procedureel gegenereerde wereld met zes verschillende leefomgevingen vol grondstoffen, wilde dieren, rivaliserende gemeenschappen en nog veel meer. Elke omgeving heeft verschillende omstandigheden die van invloed zijn op de levensvatbaarheid van je kolonie. Blijf waakzaam, want natuurrampen, gevaarlijke dieren en bandieten stellen je overlevenden voortdurend op de proef.
 • Overleven is mijn specialiteit. Huur meer dan 80 unieke specialisten in, elk met hun eigen vaardigheden en motivaties. Ze helpen je met het beheren van de grondstoffen en de productie van je kolonie. Stuur ze door de Poort voor wetenschappelijke missies, zoektochten en gevechten tegen bandieten.
 • Verwacht het onverwachte. Tijdens de wederopbouw moet je morele keuzes maken. Je hebt niet alles in de hand in je kolonie, maar hoe je reageert op situaties en gebeurtenissen bepaalt het karakter van je nieuwe beschaving.
 • Reputatiebeheer. Elke beslissing kan ernstige gevolgen hebben voor de overlevingskansen van je kolonie. Je reputatie bij andere gemeenschappen is van invloed op je mogelijkheden om te handelen en je relatie met hun leiders. Kolonisten hebben hun eigen mening en zullen reageren op je keuzes.
 • Verdedig de Poort. Versterk je Poort en bescherm je kolonie tegen aanvallen van dieren en gevaarlijke bandieten. Vijanden die door de Poort breken, richten verwoestingen aan binnen je kolonie. Neem de leiding over je specialisten en jaag de indringers weg.

“Toen we Surviving the Aftermath in Vroegtijdige toegang lanceerden, zeiden we dat we met onze community zouden samenwerken om nieuwe content toe te voegen en de game op PlayStation 4 zouden lanceren. De wereld is sindsdien drastisch veranderd, maar we hebben woord gehouden en zijn zelfs verder gegaan dan we beloofd hadden,” zegt Lasse Liljedahl, game director voor Surviving the Aftermath bij Iceflake Studios, “Tijdens Vroegtijdige Toegang hebben we 20 contentupdates uitgebracht voor Surviving the Aftermath, die allemaal waren gebaseerd op de feedback van spelers. Daarnaast hebben we de Nintendo Switch toegevoegd aan de systemen waarop we de game uitbrengen. Dit was een enorme onderneming in ongekende tijden, maar zoals we in de studio zeggen: ‘het einde van Vroegtijdige toegang is slechts het begin’. We hebben plannen om nog veel meer content voor Surviving the Aftermath te maken, zodat je nog jaren van het einde van de wereld kunt genieten!”

Surviving the Aftermath debuteerde in Vroegtijdige toegang tijdens PDX CON in oktober 2019, en verscheen oktober 2020 in Vroegtijdige toegang op Steam. Tijdens de Vroegtijdige toegang-periode hebben Iceflake en Paradox de feedback van spelers verwerkt in 20 grote content-updates. Deze updates zorgden voor uitbreiding van de Map- en Colony-systemen, verbeterden de gevechten, en voegden endgame-content toe die licht werpt op de oorsprong van de Apocalyps.

Ga voor meer informatie over Surviving the Aftermath, Paradox en Iceflake naar www.survivingtheaftermath.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box