Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition nu verkrijgbaar

thumbnail

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition is nu digitaal verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia, Amazon Luna, Windows PC en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition lanceert ter ere van het 10-jarig bestaan van de game en bevat onder meer de extra personages Knives Chau en Wallace Wells.

Met de terugkeer van Scott Pilgrim (her)ontdekken spelers de geliefde 2D beat ’em up-game, geïnspireerd door de iconische graphic novels en film. In deze unieke mix van stijl, humor en klassieke gameplay helpen spelers Scott Pilgrim met het verslaan van vijanden, onder wie de zeven kwaadaardige exen, om te vechten voor de liefde. Speel als Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Stephen Stills en tal van andere onvergetelijke personages, elk met hun eigen unieke bewegingen en aanvallen. Door ervaringspunten te verdienen, versterken spelers hun personages met talloze dodelijke vaardigheden. Bovendien krijgen spelers de kans om lokaal of online samen met maximaal drie vrienden vijanden te verslaan, mee te doen aan mini-games, een potje trefbal te spelen of elkaar uit te dagen tot epische gevechten.

Naast de digitale versie van de game, krijgen spelers vanaf vrijdag 15 januari de mogelijkheid om fysieke Limited Editions te pre-orderen, die onder meer een fysieke versie van de game bevatten voor PlayStation 4 of Nintendo Switch, en exclusieve merchandise geïnspireerd door de game. De Limited Editions zijn zes weken lang exclusief verkrijgbaar via limitedrungames.com.

Er zijn drie Limited Editions om uit te kiezen:

 • Standard Edition – Bevat een omkeerbare kaft met nieuwe art van de originele game artist Mariel Cartwright en de maker van de serie Bryan Lee O’Malley, een Leo’s Place ticket en een instructieboekje in kleur.
 • Classic Edition – Bevat de standaard game, een luxe mosselschelpvormige retro doos, de soundtrack van Anamanaguchi op CD, een gevouwen wereldkaart en stickers.
 • K.O. Edition – Bevat de Classic Edition, Sex Bob-omb gitaarplectrums, drumstokken, de soundtrack op een cassettebandje, een zevendelige kaartenset en een ingebonden gids geschreven door Jeremy Parish. Alle K.O. Edition items worden geleverd in een authentieke roadiekoffer met een 3D-pop-upscène met licht en geluid.

Voor meer informatie over Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition en andere Ubisoft-games, ga naar news.ubisoft.com.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen

  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube?

  Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.

  Holler Box