Rainbow Six Siege krijgt vandaag DLSS. DOOM Eternal krijgt op 29 juni Ray Tracing en DLSS

thumbnail

E3 is terug en brengt RTX-gamingnieuws met zich mee. Rainbow Six Siege krijgt vandaag NVIDIA DLSS; ray tracing en DLSS komen op 29 juni in een patch voor DOOM Eternal; en veel meer.

GeForce-gamers die Rainbow Six Siege spelen ontvangen vandaag nog een performance-upgrade via DLSS!

Rainbow Six Siege heeft vandaag NVIDIA DLSS toegevoegd, dat beschikbaar is gesteld via een game patch. NVIDIA DLSS wordt ondersteund in de Vulkan-versie van de game en verbetert de performance tot 50% bij 4K, waardoor alle GeForce RTX GPU’s kunnen gamen met 100+ FPS bij 4K.

In Rainbow Six Siege kunnen split-second reacties het verschil maken tussen winnen en verliezen. NVIDIA DLSS zorgt ervoor dat je maximale prestaties en beeldkwaliteit hebt, zodat je altijd de overwinning in het vizier hebt.” – Anthony De Rochefort, 3D-programmeur, Ubisoft

Met NVIDIA Reflex en de toevoeging van DLSS vandaag, krijgen GeForce-gamers de ultieme Rainbow Six Siege pc game ervaring. Rainbow Six Siege is een van de meest gespeelde games van vandaag en is dat al heel lang. De populaire tactische shooter is wederom een triple A-titel die NVIDIA-technologie gebruikt om het naar een hoger niveau te tillen.

GeForce-gamers die DOOM Eternal spelen ontvangen een upgrade van de beeldkwaliteit met Ray Tracing en een performance upgrade via DLSS op 29 juni
DOOM Eternal krijgt een update die DLSS en ray-traced reflecties naar de game brengt. Dat gebeurt op 29 juni.

DOOM is een legendarische gamefranchise en DOOM Eternal werd vorig jaar gelanceerd onder lovende kritieken en bewondering van fans. Aangedreven door idTech, de ongelooflijk snelle game-engine van id, verlegt DOOM Eternal de visuele grenzen nog verder door ray-traced reflecties en performance verhogende NVIDIA DLSS toe te voegen.

Dit zet de winning streak van NVIDIA DLSS en ray tracing voort. DOOM is een enorme gamefranchise, en DOOM Eternal is wederom een Triple-A-game die zich tot NVIDIA-gepioneerde gaming technologieën heeft gewend om hun prestaties en beeldkwaliteit naar nieuwe hoogten te tillen.

Meer Gaming Goodness

 • E3 zet NVIDIA’s ‘Summer of RTX’-sweepstakes voort, waarbij belangrijke aankondigingen van pc-gaming en spannende #RTXOn-games van de grootste digitale evenementen van deze zomer in de schijnwerpers worden gezet. Uw lezers hebben onbeperkte mogelijkheden om geweldige prijzen te winnen, zoals NVIDIA GeForce RTX 30-serie laptops, G-SYNC-schermen, een aangepaste Titanium-pc en de nieuwe GeForce RTX 3080 Ti. Bekijk de sweepstakes-pagina voor details.
 • Nieuwe trailer van RTX-titel Icarus, die we onlangs op Computex hebben aangekondigd.
 • NARAKA: BLADEPOINT die, inclusief NVIDIA DLSS en NVIDIA Reflex, aankondigde dat hun wereldwijde lanceringsdatum op 12 augustus 2021 is.
 • NVIDIA DLSS- en NVIDIA Reflex-titels Call of Duty: Warzone en Call of Duty Black Ops Cold War nieuw seizoen 4 komt 17 juni.

Het was een topjaar voor E3, met de aankondiging van Battlefield 2042, de nieuwe  -game aankondiging en meer. Dit alles, en de zomer van pc-gaming begint net op te warmen!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box