PLAION Benelux bundelt krachten voor fysieke edities van ‘Lies of P’

thumbnail

Fireshine Games maakt met veel plezier bekend dat het samenwerkt met PLAION Benelux & NEOWIZ om een fysieke editie uit te brengen van de langverwachte souls-like action game Lies of P.

De fysieke versie van Lies of P verschijnt in augustus tegelijk met de digitale release en komt beschikbaar voor PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Lies of P is geïnspireerd door het beroemde verhaal van Pinocchio en biedt spelers souls-like actie in een duistere Belle Époque-wereld. Als de pop P moeten spelers zich een weg banen door de straten van de vervallen stad Krat. Daar kunnen spelers wapens maken van de materialen die in de wereld liggen en communiceren met de enkelingen die deze helse plaats hebben overleefd. Hoe meer leugens P vertelt, hoe menselijker hij wordt, met alle bijbehorende voor- en nadelen van dien. Maak essentiële keuzes in het verhaal en geniet van diepgaande, aanpasbare speler-progressie, op de weg die je met P aflegt om mens te worden.

Lies of P staat nu al volop in de aandacht bij spelers. De game werd gekozen tot ‘Most Wanted Sony PlayStation Game’ tijdens gamescom Opening Night Live 2022, en bekroond tot ‘Best Action Adventure Game’ en ‘Best Role Playing Game’ tijdens de 2022 gamescom awards.

“We zijn heel blij dat we nu samenwerken met NEOWIZ om de fysieke versie van Lies of P later dit jaar naar Westerse markten te brengen,” aldus Sarah Hoeksma, marketing director bij Fireshine Games. “Er kijken vele spelers uit naar deze release, en we kunnen niet wachten tot ze deze diepgaande, duistere versie van een klassiek avontuur kunnen gaan beleven,”

Lies of P verschijnt in augustus 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Ga voor het laatste nieuws naar liesofp.com of volg @LiesofP op Twitter.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx