PAC-MAN Mega Tunnel Battle: Chomp Champs is nu verkrijgbaar

thumbnail

Bandai Namco Europe S.A.S. kondigt vandaag de lancering aan van PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS, een snelle en furieuze versie van PAC-MAN multiplayer met cross-play op consoles en pc voor gevechten met 64 spelers in verschillende kleurrijke doolhoven. De game is nu verkrijgbaar in de Standard en Deluxe editie op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S en pc via Steam.

Alles behalve het doolhof is eetbaar in PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS, waarin spelers zich een weg banen door pellets, power-ups, GHOSTS en zelfs andere PAC’s in meerdere onderling verbonden doolhoven om de Chomp Champ te worden – oftewel de laatste PAC die aan het einde van elke wedstrijd overblijft. De titel is de eerste multiplayer PAC-MAN-game die cross-platform is en beschikt over een Friend-systeem waarmee maximaal vier spelers aan dezelfde wedstrijd kunnen deelnemen, elkaars voortgang kunnen volgen en de wedstrijden van hun vrienden kunnen bekijken. De speltypen zijn onder andere Elimination Mode met arcade-achtige actie waarin spelers van elke rang het tegen elkaar kunnen opnemen en tokens kunnen verdienen die ze kunnen inwisselen voor aanpassingsitems, en Ranked Mode waarin spelers worden gekoppeld aan even vaardige tegenstanders van over de hele wereld en strijden voor een plaats in regionale en wereldwijde klassementen.

In een game waarin de PAC’s van spelers andere PAC’s kunnen verpletteren, is het logisch dat bijna alles kan. PAC-MAN MEGA TUNNEL BATTLE: CHOMP CHAMPS bevat verschillende Power Items waarmee spelers niet alleen hun vaardigheden kunnen verbeteren, maar ook de GHOSTS als bondgenoten kunnen gebruiken. Spelers kunnen power-ups krijgen zoals verhoogde snelheid, schilden en meer om hun PAC’s te helpen of de GHOSTS te helpen de concurrentie te verslaan. Hoewel spelvaardigheden de beste manier zijn om op te vallen in een veld van 64 spelers, kunnen spelers dankzij de vele aanpassingsopties in de game hun PAC helemaal eigen maken en op een heel ander gebied concurreren – opscheprechten. De PAC’s in de game kunnen worden aangepast met een verscheidenheid aan lichaams-, hoofd- en gezichtscosmetica, waardoor de weg wordt vrijgemaakt voor de meest inventieve en kleurrijke variaties op de iconische gele mascotte.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx