GUNDAM BREAKER 4 landt op consoles en pc op 29 augustus 2024

thumbnail

GUNDAM BREAKER 4 wordt op 29 augustus 2024 gelanceerd op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam. De game, ontwikkeld door CRAFTS & MEISTER Co, Ltd, is het volgende deel in de hack and slash looter-franchise en pre-orders zijn nu beschikbaar.

In deze nieuwe GUNDAM BREAKER 4 trailer kunnen spelers meer ontdekken over de customisation, waaronder de aanwezigheid van SD Gundam, de mogelijkheid om de grootte van alle onderdelen afzonderlijk te veranderen en om hun eigen kleurenpreset te maken op basis van hun voorkeuren of hun favoriete Gundam.

GUNDAM BREAKER 4 laat spelers solo tegen hun vijanden vechten of met maximaal twee vrienden in coöp multiplayer. Daarnaast gaat de game terug naar de wortels van de franchise, zodat spelers de Gunpla van hun dromen kunnen maken met een grote collectie mobile suits en parts, evenals een nieuwe dioramamodus.

Digitale pre-orders voor de Standard, Deluxe en Ultimate editie van GUNDAM BREAKER 4 zijn nu live op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via Steam. Digitale pre-orders voor Nintendo Switch volgen op een latere datum.

Spelers kunnen nu een pre-order plaatsen om de volgende bonus te krijgen:
– RX-78 Gundam Recirculation Color Early Unlock
– Builders Parts Early Unlock

De Deluxe Edition van het spel bevat het volgende:
– Season Pass
– Season Pass bonus – Gambarrel Strike Gundam parts (Gundam Breaker Ver.)
– Early unlock voor 15 Gunpla parts

De Ultimate Edition bevat naast de Deluxe Edition:
– Diorama Packs en Diorama Pack set bonus

Daarnaast is er een Collector Edition voor het spel beschikbaar in de Bandai Namco Store. Deze editie bevat de Ultimate versie van het spel, samen met een limited edition Gunpla, Gambarrel Strike Gundam parts OF Gunbarrel Strike Gundam (GUNDAM BREAKER ver.), een digitale soundtrack en een steelbook.

MOBILE SUIT GUNDAM is een franchise die dit jaar 45 jaar bestaat en is gemaakt door Sunrise Inc. De eerste animatieserie van de franchise, MOBILE SUIT GUNDAM, werd voor het eerst uitgezonden in Japan in 1979. De serie staat bekend om zijn gigantische mecha’s genaamd “Mobile Suit” en zijn militaire sciencefictionverhalen. De franchise groeide door de jaren heen in populariteit en telt nu meer dan 50 tv-series, films en OVA, samen met een heleboel merchandise waarvan de meest bekende Gunpla is, plastic modelbouwpakketten waarmee mensen kleine versies van hun favoriete mobile suits kunnen namaken.

Ga voor meer informatie over GUNDAM BREAKER 4 en andere producten van Bandai Namco Europe naar: www.bandainamcoent.eu. Volg ons op Facebook, Instagram, TikTok of neem deel aan het gesprek op X.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx