Outriders demo verschijnt vandaag

thumbnail

SQUARE ENIX kondigt met plezier de gratis speelbare demo aan van OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter JUST CAUSE en SLEEPING DOGS.

Broadcast #5 ‘Into the Fray’ bood spelers een blik op de spannende content van de OUTRIDERS-demo die op 25 februari verschijnt. Deze demo laat spelers het complete openingshoofdstuk van de OUTRIDERS-campaign beleven. Spelers kunnen ongeveer drie uur aan gameplay proberen met verschillende personages en alle vier klassen in de game: Devastator, Pyromancer, Technomancer en Trickster.

Spelers kunnen in de demo gemaakte vorderingen overzetten naar de volledige game wanneer ze OUTRIDERS aanschaffen op hetzelfde platform.

Daarnaast ging Broadcast #5 dieper in op de pc-versie van OUTRIDERS en hoe People Can Fly alles op alles heeft gezet om een RPG-Shooter te maken die compatibel is met diverse systeemspecificaties en enkele van onze favoriete pc-functies ondersteunt

Kijk voor meer informatie hier de rest van OUTRIDERS Broadcast #5 ‘Into the Fray’: https://youtu.be/npqp5T5vi7c

De OUTRIDERS-demo verschijnt morgen, 25 februari om 18 uur en is gratis voor iedereen op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc/Steam en GeForce NOW.

OUTRIDERS verschijnt op 1 april 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Store en GeForce NOW op pc en Google Stadia.

Ga voor meer informatie naar www.outriders.net

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2225
  3 jaren geleden

  Zeker even proberen, looter shooters zijn altijd welkom

  blater
  Lid
  28
  3 jaren geleden

  Dit spel lijkt me wel vet.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx