Outriders demo verschijnt vandaag

thumbnail

SQUARE ENIX kondigt met plezier de gratis speelbare demo aan van OUTRIDERS, de intense RPG-Shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en BULLETSTORM, en Square Enix External Studios, de mensen achter JUST CAUSE en SLEEPING DOGS.

Broadcast #5 ‘Into the Fray’ bood spelers een blik op de spannende content van de OUTRIDERS-demo die op 25 februari verschijnt. Deze demo laat spelers het complete openingshoofdstuk van de OUTRIDERS-campaign beleven. Spelers kunnen ongeveer drie uur aan gameplay proberen met verschillende personages en alle vier klassen in de game: Devastator, Pyromancer, Technomancer en Trickster.

Spelers kunnen in de demo gemaakte vorderingen overzetten naar de volledige game wanneer ze OUTRIDERS aanschaffen op hetzelfde platform.

Daarnaast ging Broadcast #5 dieper in op de pc-versie van OUTRIDERS en hoe People Can Fly alles op alles heeft gezet om een RPG-Shooter te maken die compatibel is met diverse systeemspecificaties en enkele van onze favoriete pc-functies ondersteunt

Kijk voor meer informatie hier de rest van OUTRIDERS Broadcast #5 ‘Into the Fray’: https://youtu.be/npqp5T5vi7c

De OUTRIDERS-demo verschijnt morgen, 25 februari om 18 uur en is gratis voor iedereen op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, pc/Steam en GeForce NOW.

OUTRIDERS verschijnt op 1 april 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Steam, Epic Store en GeForce NOW op pc en Google Stadia.

Ga voor meer informatie naar www.outriders.net

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  737
  1 maand geleden

  Zeker even proberen, looter shooters zijn altijd welkom

  blater
  Lid
  28
  1 maand geleden

  Dit spel lijkt me wel vet.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box