Bekijk morgen de speciale Pokemon Presents presentatie

thumbnail

Morgen op vrijdag 26 februari wordt er om 16:00 uur CET een videopresentatie van Pokémon Presents gestreamd op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon. Fans krijgen circa twintig minuten Pokémon-nieuws gepresenteerd.

Daarnaast heeft Post Malone in afwachting van het virtuele Pokémon Day-concert op zondag 28 februari een cover van de megahit ‘Only Wanna Be with You’ van Hootie & the Blowfish uit 1995 uitgebracht. Deze cover heeft de toepasselijke titel ‘Pokémon 25 Version’ gekregen. Het originele nummer stond 25 jaar geleden in de hitlijsten, en Post Malone heeft zijn versie opgenomen ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Pokémon. Het nummer zal te horen zijn tijdens het optreden van Post Malone als headliner op het virtuele Pokémon Day-concert, dat al snel plaatsvindt en begint om 01:00 uur CET op 28 februari. Het is gratis te volgen op het officiële YouTube- en Twitch-kanaal van Pokémon en op de speciale jubileumwebsite van Pokémon. Fans vinden hier alvast een link naar het nummer.

Naast dit enerverende nieuws kunnen Trainers vanaf vandaag via een bijbehorend wachtwoord een speciale Pikachu toevoegen aan de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield. In lijn met het muzikale thema van de viering van het 25-jarig jubileum van Pokémon kan deze Pikachu de aanval Sing uitvoeren, een aanval die hij normaal gesproken niet kan leren. Het bijbehorende wachtwoord is terug te vinden in de e-mailnieuwsbrief van Pokémon, op de officiële socialemediakanalen van Pokémon, op de speciale jubileumsite en op Pokémon.com.

Ga voor meer informatie over de verspreiding van deze Pikachu en de één jaar durende viering van het 25-jarig jubileum van Pokémon naar https://25.pokemon.com.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box