Ontdek het nieuwe waterpark van Session: Skate Sim

thumbnail

NACON en Cre?-ture Studios maken met veel plezier bekend dat nieuwe content is gearriveerd voor Session: Skate Sim. De aanvullende content is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc (Steam, Epic). Gamers kunnen nu hun weg vinden op een nieuwe map genaamd Waterpark, de eerste die buiten een stad is gesitueerd. Daarnaast zijn er zes nieuwe missies beschikbaar met de beroemde pro-skater Chris Cole. Ook omvat de nieuwe content meer aanpasbare elementen, zodat spelers kunnen genieten van nog vele uren extra skateplezier.

Verken nu de nieuwe content van de Waterpark DLC

Sinds zijn release in september 2022 is de Session: Skate Sim warm ontvangen door skateboarding-fans en scoorde de game vele lovende reviews. Het ontwikkelteam is vastbesloten in hun missie om aan de verwachtingen van de community te blijven voldoen met nieuwe patches en content, en ervoor te zorgen dat de game de standaardsimulatie blijft voor de skateboardingsport.

Session: Skate Sim verwelkomt spelers in de authentieke skateboard-scene van de jaren 90, toen elke stoeprand en elke trap een uitnodiging was om je favoriete tricks uit te voeren. De ultrarealistische physics van de game wekken de sensatie van skateboarden tot leven, waarbij de studio een baanbrekend en uniek gameplay-element introduceert: de “True Stance Stick”, waarbij beide voeten onafhankelijk van elkaar met de twee sticks bestuurd worden. De leercurve is net zo veeleisend als in het echt: spelers moeten volhardend oefenen om het board te kunnen besturen en de verschillende tricks te kunnen uitvoeren, van de meest eenvoudige tot de meest complexe stunts. Daarnaast heeft de game een geïntegreerde video-editor, waarmee spelers hun grootste successen op video kunnen vereeuwigen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx