One Piece Odyssey gaat vandaag de zee op

thumbnail

ONE PIECE ODYSSEY is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

De Straw Hat Crew kruist het pad van een ongelooflijke storm waardoor ze verdwalen op het vreemde, legendarische eiland Waford. Ondertussen is de Thousand Sunny bijna tot zinken gebracht en in flarden achtergelaten. Terwijl ze het eiland en zijn oude ruïnes verkennen, ontmoeten ze Lim en Adio, twee inwoners van Waford. Nadat ze ten onrechte van hun krachten zijn beroofd door de mysterieuze kracht van Lim, begint een nieuwe gedurfde reis voor de bemanning, met nieuwe personages en monsters ontworpen door Eiichiro Oda en een originele verhaallijn verweven met herinneringen aan hun vroegere avonturen.

Op een klassieke RPG-manier kunnen spelers de controle nemen over elk lid van de bemanning en hun unieke vaardigheden gebruiken voor verkenning of gevechten. Onze beroemde piraten zullen hun vijanden moeten verslaan in turn-based gevechten met een twist, de Scramble Area Battle: dit systeem laat spelers door meerdere gevechtsgebieden bewegen om hun beste strategie te kiezen. Bovendien plaatst het Dramatic Scene-systeem spelers willekeurig tegenover speciale gevechtsomstandigheden, waardoor ze bij voltooiing beloond worden met meer ervaringspunten.

Er is ook een gratis demoversie beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X|S, zodat spelers de eerste uren van ONE PIECE ODYSSEY kunnen beleven. Ze kunnen hun save van de demo overzetten naar de volledige game en het avontuur voortzetten waar ze waren gebleven.

Beleef een nieuw gedenkwaardig avontuur met ONE PIECE ODYSSEY, waarin belangrijke momenten voor One Piece-fans worden verweven.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  18 dagen geleden

  Dit is een instant buy.

  Griever
  Lid
  1954
  18 dagen geleden

  Denk alvast de beste anime game van het jaar.Ga deze ook zo snel mogelijk spelen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx