Speel meer games van THQ Nordic op GeForce NOW

thumbnail

Het nieuwe jaar is net begonnen en we trappen het af met een handvol nieuwe titels van uitgever THQ Nordic, die de weg vrijmaken voor 7 nieuwe titels die deze week op GeForce NOW verschijnen.

Volg de reis van een voormalige kruisridder in The Valiant, of speel als Crypto, de groovy buitenaardse indringer, in de actie-avonturentitels Destroy All Humans! en Destroy All Humans! 2: Reprobed. Ga op jacht met een vriend of solo in open wereldomgevingen in Way of the Hunter of word een wereldberoemde professionele off-road rijder in MX vs ATV Legends.

Het mooiste is dat je deze games en meer op bijna elk apparaat kunt spelen en ze overal mee naartoe kunt nemen, op het grote scherm met NVIDIA SHIELD of Samsung Smart TV’s in prachtig 4K, onderweg vanaf mobiele apparaten of op apparaten die zijn ontworpen voor verbeterde streamingervaringen, zoals de Logitech G CLOUD of Chromebooks met cloud gaming.

Met het nieuwe Ultimate-lidmaatschap dat binnenkort wordt uitgerold, zullen leden een van de eersten zijn die hun favoriete pc-games kunnen spelen met prestaties die nog nooit eerder beschikbaar waren via de cloud, streaming tot 240 FPS met NVIDIA Reflex, of tot 4K 120 FPS met ondersteuning voor RTX ON en DLSS 3, samen met nieuwe ultrawide-ondersteuning. Meld je vandaag nog aan voor “beyond fast” cloud gaming.

Bekijk de volledige lijst met nieuwe titels die deze week naar de cloud komen om je gameweekend op gang te brengen:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx