Officiële Gotham Knights cinematic launch trailer voor de release op 21 oktober

thumbnail

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag een gloednieuwe trailer onthuld voor Gotham Knights, de open-wereld actie-RPG die op 21 oktober 2022 uitkomt. Verteld vanuit het perspectief van Alfred Pennyworth, kijkt de video naar de innerlijke reflectie die Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin allemaal doormaken als elke Knight de uitdaging aangaat om een steeds kwetsbaarder Gotham City te beschermen in de nasleep van de dood van Batman. De trailer werpt ook een blik op het mysterieuze Court of Owls en de groeiende dreiging die ervan uitgaat.

Om de Gotham Knights – Official Cinematic Launch Trailer te bekijken en te delen, ga naar:

Gotham Knights wordt op 21 oktober 2022 wereldwijd gelanceerd op de PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Pre-orders ontvangen bij lancering de 233 Kustom Batcycle Skin, gebaseerd op de eerste verschijning van het voertuig in DC’s Detective Comics #233.

Gotham Knights bevat de Batman-familie waarbij spelers in de schoenen stappen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin, een nieuwe garde getrainde DC Super Heroes die na de dood van Batman op moeten staan als beschermers van Gotham City. Van het oplossen van mysteries die de duisterste hoofdstukken van de historie van de stad met elkaar verbinden, tot het verslaan van beruchte slechteriken in epische confrontaties: spelers krijgen te maken met een flink arsenaal aan uitdagingen wanneer ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx