Observer System Redux krijgt fysieke release op 16 juli

thumbnail

De onafhankelijke gamesontwikkelaar Bloober Team en de wereldwijde uitgeefpartner Koch Media kondigen vandaag aan dat de award-winning cyberpunk thriller Observer: System Redux op 16 juli in fysieke vorm verschijnt voor pc, PS5 en – voor het eerst – PS4, Xbox One en Xbox One X. De Day One Edition bevat naast de game ook een softcover artbook en soundtrack en krijgt een verkoopadviesprijs van 29,99 Euro.

OBSERVER: System Redux is de definitieve versie van de bekroonde cyberpunk thriller, opnieuw gebouwd en opgepoetst voor een nieuwe generatie. Het is het jaar 2084. De toekomst is veel duisterder geworden dan mensen zich maar kon voorstellen. Eerst kwam de Nanophage. Een digitale plaag die duizenden mensen met aangepaste geesten en lichamen doodde. Daarna kwam de oorlog, die zowel het Westen als het Oosten gedecimeerd en verbrijzeld achterliet. Omdat er geen regering meer was om de macht te grijpen, namen de bedrijven het over om hun eigen corrupte rijken te stichten.

Jij bent een instrument van bedrijfsmatige onderdrukking. Gevreesd en veracht, hack je de donkerste uithoeken van de geesten van je verdachten. Je sluipt hun dromen binnen, legt hun angsten bloot en onttrekt uit hun geesten wat je onderzoek vereist. Jij bent een Observer.

System Redux

Ervaren Observers kunnen dieper dan ooit in deze dystopische wereld duiken dankzij drie gloednieuwe cases. ‘Errant Signal’, ‘Her Fearful Symmetry’ en ‘It Runs in the Family’ voegen een extra laag toe aan het verhaal van de game en verkennen tegelijkertijd tot nadenken stemmende thema’s over een toekomst die binnenkort ons heden zou kunnen worden.

Daarnaast biedt System Redux uitgebreide gameplay, waaronder nieuwe spelmechanics, nieuwe geheimen om te ontdekken, opnieuw ontworpen stealth, extra neurale ondervragingen en quality-of-life-verbeteringen die tot stand zijn gekomen met hulp van de Observer-community.

Nieuwkomers krijgen de kans om één van de spannendste cyberpunk-verhalen ooit in alle next-gen-glorie te beleven, inclusief 4K-resolutie, verbeterde graphics, nieuwe animaties, modellen en effecten, en getransformeerd met verbluffende Ray-Tracing-effecten en HDR-belichting.

WELKOM IN 2084 / WORD EEN OBSERVER / VERORBER HUN DROMEN

Virtuele werkelijkheden, geestveranderende drugs, neurale implantaten… Dompel jezelf onder in een wereld waarin een leven goedkoop en hoop schaars is. Jij bent Daniel Lazarski – een vooraanstaande onderzoeker van de toekomst, gespeeld door het cyberpunk-icoon wijlen Rutger Hauer. Gebruik het apparaat dat Dream Eater wordt genoemd om de geesten van mensen te hacken en er sporen en bewijs aan te onttrekken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  2129
  3 jaren geleden

  Met Rutger Hauer, altijd goed.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx