Nieuwste seizoen Pokemon animatieserie verschijnt dit jaar

thumbnail

The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat het nieuwste seizoen van de iconische Pokémon-animatieserie al vanaf de zomer te zien zal in geselecteerde markten. Daarna volgen tot en met eind 2021 nog meer markten. Het 24e seizoen van de wereldwijd uiterst populaire animatieserie komt met gloednieuwe avonturen van Ash Ketchum en zijn Pikachu en is getiteld ‘Pokémon Master Journeys: The Series‘. De eerste screenshots en de officiële samenvatting van het seizoen zijn al gepresenteerd, zodat Pokémon-fans zich kunnen verheugen op weer een geweldige bijdrage aan de viering van 25 jaar Pokémon in dit speciale jubileumjaar.

Samenvatting van ‘POKÉMON MASTER JOURNEYS: The Series’
Het is echt een enorm grote wereld, maar Ash en Goh kun je niet missen wanneer ze van Kanto tot Galar met Pokémon vechten en hen proberen te vangen! Met Pikachu, Cinderace en andere Pokémon aan hun zijde trekken onze helden weer de hele wereld over om voor het Cerise Laboratory onderzoek te doen naar Pokémon. Onderweg stijgt Ash op de ranglijst van de World Coronation Series en voegt Goh steeds meer Pokémon toe aan zijn Pokédex in zijn jacht op Mew. Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet. De tocht staat bol van nieuwe vrienden, terugkerende rivaliteiten en spannende avonturen!

Fans van over de hele wereld kunnen zich in afwachting van de aanstaande release van de wereldwijde trailer abonneren op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon. En overal ter wereld zullen de verschillende zenders de komende weken en maanden meer informatie over de lancering van de serie verstrekken.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  774
  1 maand geleden

  Volg de series al lang niet meer,Maar weet wel wat door middel van de spellen.Kwa pokemon en figuren die erin verschijnen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box