NVIDIA DLSS en Reflex komen naar Battlefield 2042

thumbnail

Het DLSS momentum gaat door met grote games, grote franchises, killer performance boosts en ongerepte beeldkwaliteit!

Zowel NVIDIA DLSS als Reflex zullen beschikbaar zijn in Battlefield 2042, de volgende titel in de legendarische Battlefield franchise. DOOM Eternal heeft ook een update gekregen om ray tracing en NVIDIA DLSS toe te voegen.

Battlefield 2042 is het best te ervaren op het GeForce Gaming Platform
Gisteravond hebben onze vrienden bij Electronic Arts en DICE aangekondigd dat NVIDIA de officiële PC graphics platform partner is van Battlefield 2042, en we zijn verheugd dat we NVIDIA DLSS en NVIDIA Reflex naar deze langverwachte game kunnen brengen. Battlefield V was de eerste Frostbite game-engine-gebaseerde game die DLSS toevoegde, Anthem was de tweede, en Battlefield 2042 is de derde.

GeForce RTX-gamers krijgen een Battlefield 2042-ervaring die ongeëvenaard is – met lage latency dankzij NVIDIA Reflex en razendsnelle framerates zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit dankzij DLSS. Dat is een van de redenen waarom GeForce het ultieme gaming platform is.

GeForce Gamers die DOOM Eternal spelen hebben een upgrade gekregen!
Bethesda Softworks, id Software, en NVIDIA hebben samengewerkt om NVIDIA DLSS en ray tracing naar DOOM Eternal te brengen, deze is gisterenavond uitgebracht via een game patch. Gamers die op het GeForce RTX-gamingplatform spelen, kregen een directe upgrade – betere visuals met ray traced reflecties en snellere prestaties zonder in te boeten aan beeldkwaliteit met DLSS.

DOOM is een gevierde gamefranchise en DOOM Eternal lanceerde vorig jaar met lovende kritieken en de adoratie van fans. Aangedreven door idTech, id’s ongelooflijk snelle game engine, verlegt DOOM Eternal de visuele grenzen nog verder door ray-traced reflecties en prestatieverbeterende NVIDIA DLSS toe te voegen. Wolfenstein: Youngblood was de eerste id Tech game engine-gebaseerde game die ray tracing en DLSS toevoegde, DOOM Eternal is de tweede.

GeForce RTX gamers krijgen een DOOM Eternal ervaring die ongeëvenaard is – met razendsnelle framerates zonder in te boeten aan beeldkwaliteit dankzij DLSS en prachtige, ray traced reflecties. Nog een reden waarom GeForce het ultieme gaming platform is.

Vergeet niet dat Rust DLSS krijgt op donderdag!

Snelle herinnering dat gamers die Rust spelen op het GeForce RTX gaming platform donderdag een directe upgrade krijgen, dankzij DLSS.

Met zowel DLSS als Reflex krijgen GeForce RTX-spelers een Rust-ervaring die ongeëvenaard is – met lage latency dankzij NVIDIA Reflex en razendsnelle framerates zonder in te boeten aan beeldkwaliteit dankzij DLSS. Dat is nog een reden waarom GeForce het ultieme gaming platform is.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1069
  30 dagen geleden

  Dat is goed nieuws.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box