Delta Force: Hawk Ops laat zich uitgebreid zien

thumbnail

Net voor de gesloten beta die eind dit jaar begint laat Delta Force: Hawk Ops zich zien met een gameplay-video. De video is getoond op het Summer Game Fest 2024. De nieuwe Delta Force is een squad-shooter van developer Team Jade. In het verleden werkte Novalogic veelal aan de Delta Force-reeks.

De Delta Force-gameserie is een reeks tactische first-person shooters ontwikkeld door NovaLogic. De eerste game, “Delta Force”, werd uitgebracht in 1998 en zette de toon voor de rest van de serie met zijn realistische benadering van militaire operaties en gebruik van de voxel engine voor het creëren van grote, gedetailleerde open werelden. Spelers nemen de rol aan van een lid van de elite Delta Force-eenheid, gespecialiseerd in geheime en risicovolle operaties. De gameplay benadrukt strategie, nauwkeurige schietvaardigheid en samenwerking, wat het onderscheidt van andere first-person shooters van die tijd die meer op actie waren gericht. De serie heeft lof gekregen voor zijn realistische tactieken en uitdagende missies.

In de loop van de jaren zijn er meerdere sequels en spin-offs uitgebracht, waaronder “Delta Force 2” (1999), “Delta Force: Land Warrior” (2000), en “Delta Force: Black Hawk Down” (2003). Elk vervolg introduceerde verbeterde graphics, nieuwe wapens, en geavanceerdere AI. “Delta Force: Black Hawk Down” was bijzonder populair vanwege zijn connectie met de gelijknamige film en de Mogadishu-gevechten die in de game worden gerecreëerd. De serie bood ook multiplayer-mogelijkheden, waardoor spelers wereldwijd tegen elkaar konden strijden in diverse scenario’s. Ondanks dat de serie tegenwoordig minder bekend is, blijft Delta Force een iconische naam in de wereld van militaire shooters vanwege zijn invloed op het genre en zijn toewijding aan realisme.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx