No Man’s Sky komt op 7 oktober 2022 uit op Nintendo Switch

thumbnail

Hello Games en Bandai Namco Europe kondigen vandaag aan dat de Nintendo Switch-versie van No Man’s Sky wereldwijd op 7 oktober 2022 zal worden uitgebracht. De game zal digitaal verkrijgbaar zijn via Nintendo’s eigen e-shop en fysiek via alle retailers. Voor de allereerste keer zal er op dezelfde dag ook een fysieke PlayStation 5-versie beschikbaar worden gesteld.

No Man’s Sky, oorspronkelijk uitgebracht in 2016, is een sciencefiction verkenningsgame die zich afspeelt in een procedureel gegenereerd universum. Het beschikt over een bijna oneindig aantal nooit eerder geziene planeten en sterrenstelsels om te verkennen, elk wemelend van leven om ontdekt te worden. Spelers kunnen kiezen om te verkennen, knutselen, bouwen, handelen, vechten of gewoon proberen te overleven in deze enorme intergalactische speeltuin.

Sinds de initiële lancering heeft No Man’s Sky zes jaar aan grote contentupdates ontvangen, twintig  tot nu toe. Spelers van de Nintendo Switch-versie kunnen op dag één verwachten dat alles wat mogelijk en van toepassing was in die updates dan ook beschikbaar is, evenals continue updates in de toekomst die nieuwe content leveren.

De No Man’s Sky-community is een van de grootste en meest gastvrije in de hele gamingwereld. Voor velen is het hun “forever game”, met meer dan een half miljard gespeelde uren, verspreid over miljoenen spelers.

Sean Murray, oprichter van Hello Games, een ontwikkelteam in het Verenigd Koninkrijk, zei: “Ik denk dat mensen versteld zullen staan als ze dit spel eindelijk op zo’n klein apparaat kunnen spelen. Het is echt een heel universum in de palm van je hand. Het is een enorme onderneming geweest, maar een zeer lonende voor ons kleine team, en ik ben echt trots op het resultaat.”

Als live service game is No Man’s Sky constant in ontwikkeling met een continue stroom van nieuwe content en features die naar alle platformen zullen komen, inclusief Nintendo Switch.

No Man’s Sky voor Nintendo Switch lanceert wereldwijd op 7 oktober 2022.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  12 dagen geleden

  De game nog altijd nooit gespeeld.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box