Pearl Abyss is nu wereldwijd de uitgever van Black Desert

thumbnail

Pearl Abyss, een toonaangevende Zuid-Koreaanse ontwikkelaar en uitgever van videogames heeft vandaag aangekondigd dat het met de overname van de Zuid-Amerikaanse service nu de globale uitgeefrechten in handen heeft van haar populaire MMORPG Black Desert.

Black Desert is sinds de lancering uitgegroeid tot één van de leidende MMORPG franchises in de wereld en heeft op PC, Console en Mobiel maar liefst 45 miljoen geregistreerde spelers aan zich weten te binden. De game is nu verkrijgbaar in meer dan 150 landen.

Pearl Abyss viert deze overname met de wereldwijde community door middel van speciale deals en events. Nieuwe spelers en veteranen kunnen uitzien naar hoge kortingen op game edities en upgrades. Zo is er een korting van 90% op de Traveler Editie en 50% korting op zowel de Explorer en Conqueror edities van de game. Deze spectaculaire sale is zowel beschikbaar via de Pearl Abyss web service en Steam. Dit is de beste tijd voor spelers om in te stappen en/of hun editie op te waarderen.

Korting Periode:

 • Officiële Website: Vanaf 22 juni na maintenance tot en met 6 juli voor maintenance.
 • Steam: Vanaf 23 juni 19:00 uur tot en met 7 juli 19:00 uur.

Daarnaast geeft Black Desert Online vanaf 20 juli speciale in-game beloningen weg waarvoor spelers enkel hoeven in te loggen. Dit evenement zal 21 dagen duren en spelers kunnen dagelijks items krijgen waaronder Shudad’s Courier Tier 3 pet, een Classic outfit box, en als klapstuk een Premium outfit box op dag 21. Daarbovenop kunnen avonturiers zich ook verheugen op een wekelijks terugkerend “hot-time” event waarmee buffs te verdienen zijn waarmee sneller geleveld kan worden. Deze buffs hebben een positief effect op Combat EXP, Skill EXP, Life EXP en de item drop rate. Het percentage van deze buffs zal gedurende vier weken, wekelijks verhoogd worden.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box