NK Allround Gaming brengt gamers uit alle genres samen

thumbnail

Gameplatform Power Unlimited organiseert samen met bol.com het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming om de beste allround gamers van Nederland te vinden. In vijf kwalificatierondes met vijf games uit verschillende genres, kunnen twintig gamers zich kwalificeren voor de finale. Daar zullen ze tegen elkaar strijden voor een prijzenpot ter waarde van € 5.000,-. Het volledige kampioenschap wordt uitgezonden op livestreamplatform Twitch.tv.

Kwalificatieproces
Via een groots opgezet kwalificatieproces kunnen gamers van 16 jaar en ouder zich online met elkaar meten in vijf games in uiteenlopende genres. De games die onderdeel uitmaken van het NK Allround Gaming zijn Rocket League (Sport), Fall Guys (Behendigheid), Multiversus (Vechten), KartRider: Drift (Racen) en Fortnite (Schieten).

“We hebben deze games gekozen omdat ze de speler op verschillende manieren uitdagen en allemaal gratis te spelen zijn op meerdere platformen. Zo maakt bijna iedereen kans om Nederlands kampioen te worden”, aldus Martin Verschoor, hoofdredacteur bij Power Unlimited.

Op ieder van de vijf kwalificatiedagen wordt één game gespeeld, waarbij de nummers één en twee zich automatisch plaatsen voor de finale. De winnaars van de kwalificatierondes worden beloond met prijzen van o.a. Steelseries, JBL, Xbox, PlayStation en MSI. De rest van de top 100 verdient kwalificatiepunten, waarmee men zich kan kwalificeren voor de finale als één van de beste tien allround spelers.

Prijzen
De finale wordt op 27 mei gespeeld in Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn. Daar nemen de twintig finalisten het in alle games tegen elkaar op om uiteindelijk gekroond te worden als Nederlands Kampioen Allround Gaming. De winnaar zal naast die eer ook nog beloond worden met € 2.500,- bol.com-tegoed, de nummers twee en drie kunnen respectievelijk op € 1.250,- en € 750,- bol.com-tegoed rekenen.

Speeldata
Wo 15 maart (19:00-22:00):        Kwalificatieronde #1 – Rocket League (Online)
Wo 29 maart (19:00-22:00):        Kwalificatieronde #2 – Fall Guys (Online)
Wo 12 april (19:00-22:00):          Kwalificatieronde #3 – MultiVersus (Online)
Wo 26 april (19:00-22:00):          Kwalificatieronde #4 – Kartrider: Drift (Online)
Wo 10 mei (19:00-22:00):           Kwalificatieronde #5 – Fortnite (Online)
Za 27 mei (overdag):                  Finale – Esports Game Arena (Alphen ad. Rijn)

Op alle speeldata is het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming rechtstreeks te volgen via livestreamplatform Twitch.tv op twitch.tv/powerunlimited.

Het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming wordt georganiseerd door Power Unlimited en ondersteund door bol.com, PlayStation, Xbox, JBL, Steelseries, MSI, Samsung, Trust en Turtle Beach.

Meer informatie over het NK Allround Gaming vind je op PU.nl/NK.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx