Diablo IV vroege download binnenkort beschikbaar voor Beta

thumbnail

Early Access tot de Open Beta komt steeds dichterbij en we hebben weer een update van Your Guide to the Open Beta. Kijk hieronder voor een blik op de komende content die in de Beta’s zit en de vroege downloadtijden.

VERKEN SANCTUARY
Vroege download voor de Early Access begint 15 maart om 17:00 uur. Vroege download voor de Open Beta begint 22 maart om 17:00 uur.

Betreed de besneeuwde Fractured Peaks waar je Kyovashad vindt, een veilige zone in de bergen, en vele Side Quests die je naast de Main Questline op je reizen kunt vinden. Bekijk zeker de Woodsman of Nevesk Side Quest als je in de buurt van de stad Nevesk bent.

Dungeons en evenementen zijn verspreid over het land voor degenen die op zoek zijn naar een uitdaging. World Events zijn kleine gebeurtenissen die willekeurig in zones ontstaan en variëren van het escorteren van een verloren ziel tot het verzadigen van bloeddorstige obelisken. Legion Events zijn langere instanties die je uitdagen met hordes demonen. Ga naar ze op zoek na het veroveren van Strongholds.

Ashava, onze World Boss voor de Early Access en Open Beta, duikt op in Fractured Peaks om pest te verspreiden en vlees te verscheuren. Neem wat vrienden mee om haar uit te dagen op 18 en 25 maart om 18:00 uur en 20:00 uur en 19 en 26 maart om 6:00 uur en 8:00 uur.

Vanaf 17 maart gaan de Diablo IV-forums live voor alle avonturiers om bugs te melden en feedback te geven onder de forums tab.

Kom op 24 maart om 19:00 uur naar de Community Play Livestream voor tips en trucs van de developers van de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx