Nieuw leven Final Fantasy I tot VI op Steam en mobiel met Final Fantasy Pixel Remaster

thumbnail

Tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS summer showcase van vandaag, maakte SQUARE ENIX® bekend dat de zes originele FINAL FANTASY-titels waar een hele generatie RPG-fans mee opgroeide opnieuw tot leven wordt gewekt in de FINAL FANTASY pixel remaster-serie. Fans en nieuwkomers worden uitgenodigd om in zes tijdloze meesterwerken vol epische avonturen te duiken. Het bedrijf zal de geliefde titels apart van elkaar uitbrengen, van FINAL FANTASY I tot FINAL FANTASY VI, voor Steam en mobiele platformen.

Over FINAL FANTASY
Al meer dan 30 jaar heeft de FINAL FANTASY-serie verschillende generaties gamers en miljoenen spelers van over de hele wereld vermaakt met geliefde RPG-avonturen die rusten op de pijlers van spectaculaire beelden, fantasierijke werelden, meeslepende verhalen, gedenkwaardige personages, hoogstaande techniek en speltechnische innovaties die leidend zijn in de industrie en wereldwijd worden bekroond met de hoogste onderscheidingen. Elke mainline-game in de serie levert een geheel nieuwe ervaring en is een ideaal startpunt voor de serie. Alle titels in de serie samen zijn wereldwijd goed voor meer dan 161 miljoen verkochte exemplaren.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  409
  1 maand geleden

  Final Fantasy VI is echt een aanrader. Leuk verhaal, niet al te ingewikkelde battle systeem en volgens sommigen de meest kwaadaardige eindbaas.

  Griever
  Lid
  917
  1 maand geleden
  Reageer op  patkick

  Kefka is inderdaad een van de meest slechte onder de Final Fantasy bosses.Heeft wel een erg coole final form.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box