Nieuwe Studio-laptops aangedreven door GeForce RTX 40-series laptop GPU’s nu beschikbaar

thumbnail

Probeer de nu beschikbare NVIDIA Studio-laptops, aangedreven door GeForce RTX 40-series laptop GPU’s voor ontwerpers, in handen te krijgen – te beginnen met MSI’s Stealth 17 Studio en de Razer Blade 18, beide met krachtige GeForce RTX 4090 laptop GPU’s. Deze lanceren naast nieuwe GeForce RTX 40-series laptops ontworpen voor gamers met prestaties op creatorniveau van ASUS, GIGABYTE en Lenovo.

Aangekondigd tijdens CES 2023, gebruikers kunnen nu deze creatieve powerhouse laptops ervaren die niet alleen de grootste generatiesprong ooit in draagbare prestaties leveren, maar ook de snelste laptops ter wereld zijn om te creëren en te gamen. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken die ze bieden:

 • Drie keer efficiënter dan vlaggenschiplaptops van de vorige generatie dankzij de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur en vijfde generatie Max-Q-technologieën die creatieve werklasten versnellen voor maximale prestaties in een fractie van de tijd.
 • Aangedreven door krachtige NVIDIA RTX-technologie zoals DLSS 3, die de framerates routinematig met 2x verhoogt.
 • Gesteund door het NVIDIA Studio-platform, hebben Studio-laptops exclusieve toegang tot creator tools en apps – NVIDIA Omniverse, Canvas en Broadcast – en leveren ze adembenemende visuals met volledige ray tracing en tijdbesparende AI-functies. Zowel de MSI Stealth 17 Studio als de Razer Blade 18 worden vooraf geïnstalleerd met NVIDIA Broadcast.
 • Regelmatig bijgewerkte NVIDIA Studio Drivers (die vooraf zijn geïnstalleerd) – de driver van februari kan vanaf vandaag worden gedownload.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx