Session: Skate Sim krijgt nieuwe content

thumbnail

Er zijn diverse patches, aanvullende content en een Nintendo Switch-versie onderweg naar Session: Skate Sim. Afgelopen september verscheen deze game waar skateboarding-fans al lang reikhalzend naar uitkeken, en die op Steam al 85% positieve reviews heeft gekregen. Na de release zijn ontwikkelaar Crea-ture en uitgever NACON aan de game blijven werken om er de standaard voor alle skateboardgames van te maken.

Session: Skate Sim is nu al verkrijgbaar voor pc, PS5, PS4 en Xbox Series X|S, en verschijnt voor de Nintendo Switch op 9 maart 2023 in Noord-Amerika en op 16 maart in de rest van de wereld. De Nintendo Switch-versie is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-orders, die worden beloond met het gratis Brandalised-pakket, met daarin exclusieve designs voor decks en kleding. Bij het ontwikkelen van de Nintendo Switch-versie is veel aandacht besteed aan de besturing, met name van de triggers die voor bochten worden gebruikt, om spelers de optimale skateboarding-ervaring te leveren.

Wat de verbeteringen betreft, heeft het ontwikkelteam met name aandacht besteed aan de beginfases van de game en de toegankelijkheid ervan. Dankzij recente patches, kunnen spelers genieten van een beter gebalanceerde leercurve en verbeterde tutorial. Nintendo Switch™-spelers kunnen ook hun voordeel doen met deze verbeteringen.

Daarnaast werken de ontwikkelaars aan nieuwe content voor bestaande spelers. Een nieuwe pro-skater, nieuwe map (voor alle duidelijkheid: het betreft géén nieuwe stad), nieuwe missies en nieuwe uitrusting zijn allemaal in ontwikkeling voor een meer gevarieerde spelervaring.

Meer details over de verbeteringen in de game en komende content worden de komende weken bekendgemaakt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx