Nieuwe Mortal Kombat 1-trailer onthult eerste gameplay voor DC’s Peacemaker

thumbnail

Warner Bros. Games en NetherRealm Studios hebben vandaag een nieuwe Mortal Kombat 1trailer uitgebracht waarin de eerste gameplay wordt onthuld van de aankomende downloadbare content (DLC) gastvechter Peacemaker, met de stem en gelijkenis van acteur John Cena. Peacemaker is gebaseerd op DC’s film The Suicide Squad en de Peacemaker-serie op Max. Peacemaker wordt op 28 februari toegevoegd aan het rooster van Mortal Kombat 1 als onderdeel van de early access-periode voor Kombat Pack bezitters, gevolgd door brede beschikbaarheid op 6 maart.

Peacemaker, ook bekend als Christopher Smith, koestert vrede met heel zijn hart en zal iedereen en iedereen doden doden om het te krijgen. In de nieuwe video is Peacemaker klaar om Liu Kang’s Nieuwe Tijdperk van vrede uit te dagen en is hij uitgerust met een formidabele moveset met daarin de geweervaardigheden van het personage, de kenmerkende helmvaardigheden en zijn trouwe adelaar Eagly, allemaal aangevuld met zijn legendarische dansbewegingen en brutale humor.

De trailer biedt ook een eerste blik op de gameplay van Janet Cage, een nieuwe DLC Kameo Fighter en alternatieve realiteitsversie van Johnny Cage die tijdens wedstrijden kan helpen met een reeks ondersteunende bewegingen. Janet Cage is verkrijgbaar als onderdeel van het Kombat Pack en als losse aankoop in maart 2024.

Daarnaast wordt de Krossplay-functionaliteit toegevoegd aan Mortal Kombat 1 op 28 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, en pc (Steam en Epic Games Store). Met de Krossplay-functie kunnen spelers matchmaken in 1 vs. 1 Kombat League en Kasual matches, vrienden uitnodigen voor 1 vs. 1 privé matches en leaderboard statistieken bekijken op alle ondersteunde platformen.

Voor toekomstige spelers is er van 7 tot 10 maart een gratis proefweekend van Mortal Kombat 1 op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Steam). De gratis proefversie van beperkte duur biedt toegang tot het basisroster van hoofdpersonages en Kameo Fighters, alle online en lokale multiplayer-speltypen, Towers, de verhaalmodus (alleen hoofdstukken 1 en 2) en Invasions (alleen Johnny Cage’s Mansion).

Het Mortal Kombat 1 Kombat Pack bevat de Jean-Claude Van Damme character skin voor Johnny Cage (nu verkrijgbaar); een week lang vroege toegang tot zes speelbare DLC-personages – Omni-Man (nu verkrijgbaar), Quan Chi (nu verkrijgbaar), Peacemaker (vanaf 28 februari), Ermac, Homelander en Takeda Takahashi; en vijf DLC Kameo Fighters (releasedata voor komende personages & Kameos moeten nog worden bevestigd). Het Kombat Pack is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Mortal Kombat 1 Premium Edition of kan apart worden gekocht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx