Destiny 2: The Final Shape introduceert Prismatic Subclass, nieuwe vijandelijke factie en meer

thumbnail

Bungie onthulde vandaag tijdens de The Final Shape Developer Gameplay Preview nieuwe informatie over de ontwikkeling van The Final Shape. Daarnaast hintte de uitgever naar de toekomst van Destiny 2. Op 4 juni kunnen spelers eindelijk The Pale Heart van de Traveler betreden om de confrontatie met The Witness aan te gaan. Hierin beschikken Guardians over nieuwe krachten. De Developer Gameplay Preview toonde de Prismatic Subclass, de allereerste Exotic class-items in Destiny 2 en de Dread – de nieuwe vijandelijke factie van The Witness.

Combineer elementen met de nieuwe subclass
Naast de drie Light Supers die eerder zijn aangekondigd, kunnen spelers voor het eerst Light en Darkness samenvoegen met de Prismatic Subclass. Deze introduceert nieuwe mogelijkheden om elke speelstijl te verbeteren en aan te passen met de combinatie van meerdere elementen. Elke class krijgt ook een unieke granaat die meerdere elementen van de subclasses combineert: Warlocks krijgen Stasis/Void, Titans krijgen Strand/Arc en Hunters krijgen Solar/Stasis.

Allereerste Exotic class-items
Spelers kunnen voor het eerst een Exotic class-item gebruiken. Dat betekent dat Hunter Cloaks, Titan Marks en Warlock Bonds voor het eerst Exotic-perks hebben. Deze perks zijn willekeurig, bestaande uit twee kenmerken van bestaande Exotic class-items (soms zelfs vanuit andere classes).

Nieuwe vijandelijke factie
The Witness introduceert in The Final Shape een nieuwe factie genaamd de Dread. Dit is een groep meedogenloze strijders met nieuwe vaardigheden. Naast de Tormenter (geïntroduceerd in Lightfall) en de eerder onthulde Subjugators, vechten spelers in de nieuwe uitbreiding ook tegen Grim-, Husk-, Attendant- en Weaver-eenheden:

 • Grim: Een zeer mobiele vliegende vijand die de vaardigheden van spelers vertragen en onderdrukken als ze te dichtbij komen.
 • Husk: Een acrobatische melee-vijand die een geist-vijand naar spelers toe kan sturen, tenzij ze hun zwakke plek raken.
 • Attendant en Weaver: Deze eenheden hanteren Stasis en Strand en kunnen het verloop van een gevecht veranderen. Hiermee dwingen ze Guardians om hun positie op het slagveld nauwlettend in de gaten te houden.

Destiny 2: Into the Light
Destiny 2: Into the Light is nu beschikbaar voor alle spelers zonder extra kosten. Bekijk hier de lanceringstrailer. Deze nieuwe update van twee maanden introduceert een reeks spannende content, waaronder:

 • Nieuwe wave-defence-activiteit Onslaught
 • Iconische, favoriete wapens met standaard- en limited edition-varianten,
 • Een nieuwe social space genaamd Hall of Champions
 • Gerepliceerde Exotic-missies The Whisper en Zero Hour,
 • Een nieuwe raid-boss-activiteit genaamd Pantheon
 • Nieuwe beloningen

En meer.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx