Nieuwe De Sims 4 Samen Groeien-trailer laat spelers kennis maken met de Michaelsons

thumbnail

Electronic Arts Inc. en Maxis hebben vandaag een gloednieuwe trailer uitgebracht voor De Sims 4 Samen Groeien. Dit uitbreidingspakket is vanaf 16 maart verkrijgbaar voor pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

De trailer biedt een kijkje in het dagelijks leven van de Michaelsons, een familie die in het pittoreske kuststadje San Sequoia woont. Zij krijgen te maken met interessante nieuwe familiedynamieken die geïntroduceerd worden in De Sims 4 Samen Groeien. Zo kunnen spelers zien wat er gebeurt als een liefhebbende grootouder langskomt om hun nieuwste kleinkind te ontmoeten. Ook krijgen ze te zien hoe de sociale chemie ervoor zorgt dat sommige Sims een klik met elkaar hebben en sommige juist met elkaar botsen. Hoe Sims met deze gevoelens omgaan, bepalen spelers dankzij dit uitbreidingspakket helemaal zelf.

Bij de vele keuzes en mijlpalen waar Sims mee te maken krijgen in De Sims 4 Samen Groeien staat familie centraal. Is het bijvoorbeeld goed als de ouders intrekken? ‘Nee’ zeggen heeft zeker invloed op de onderlinge relatie, terwijl ‘ja’ zeggen het leven thuis een stuk ingewikkelder kan maken. Wat nou als de ouders niet goed kunnen opschieten met de partner? Spelers moeten kiezen tussen chaos veroorzaken of de vrede bewaren.

Kom hier meer te weten over De Sims 4 Samen Groeien. Voor meer informatie over De Sims 4, volg je @TheSims op TwitterInstagram of TikTok, like je De Sims op Facebook en bezoek je TheSims.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx