Giants software kondigt Farming Simulator 23 aan voor Switch

thumbnail

Uitgever en ontwikkelaar GIANTS Software maakt bekend dat Farming Simulator 23 op 23 mei verschijnt voor Nintendo Switch en mobile. De gezinsvriendelijke Farming Simulator 23 biedt vele nieuwe functies in een open wereld. Daarmee biedt GIANTS Software spelers de ultieme simulatie om altijd en overal van te genieten.

Authentieke voertuigen en gereedschappen
Farming Simulator 23 is het vervolg op het wereldwijd geprezen Farming Simulator 20, dat in 2019 verscheen. In de game kunnen spelers hun eigen boerenbedrijf beheren, en daarbij zelf bepalen in hoeverre ze zich op landbouw, veeteelt en bosbouw richten. Voor het werk op en om de boerderij kunnen spelers gebruikmaken van ruim 100 authentieke voertuigen en gereedschappen van wereldberoemde fabrikanten als Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, KRONE, Massey Ferguson, New Holland, Valtra en vele anderen.

Dit keer kunnen spelers hun voordeel doen met nieuwe mogelijkheden voor het opzetten van verschillende productieketens. Zo kunnen spelers geoogste tarwe gebruiken om meel van te maken en brood te verkopen, of meubels van hout maken, en kleding van schapenwol. Ook zijn er extra mogelijkheden om akkers te bewerken, zoals ploegen en onkruid wieden.

Gewassen en dieren op twee vermakelijke maps
Zonder dieren geen boerderij: Farming Simulator 23 voegt kippen toe aan eerder verschenen dieren als koeien, varkens en schapen. Of je nu gaat fokken, eieren verzamelt of een eindje gaat rijden op je paard, deze schattige dieren zijn een ware verrijking van het boerenbestaan.

Er zijn dit keer 14 nieuwe gewassen om te verbouwen, waaronder druiven, olijven en sorghum. Spelers kunnen ook een wandeling over hun boerenland maken en verzamelobjecten zoeken, of gewoon genieten van de manieren waarop de landschappen met de seizoenen mee veranderen. Er valt van alles te ontdekken op de unieke maps van Amberstone en Neubrunn, twee nieuwe gebieden die zijn geïnspireerd door omgevingen in de VS en Europa.

De nieuwe standaard voor Mobile Farming
‘Van het kippenhok tot de akkers en het vervoeren van goederen, de verschillende mogelijkheden in Farming Simulator 23 zorgen voor eindeloos en gevarieerd speelplezier,’ aldus Boris Stefan, Head of Publishing bij GIANTS Software. ‘We leveren onze fans met veel plezier dit nieuwe deel in de serie. Farming Simulator 23 belooft de nieuwe standaard te worden op mobile platformen en een nieuwe mijlpaal in ons aanbod.’

De verbeterde tutorial, AI-hulp en nieuwe functie voor het automatisch laden van boomstammen en pallets helpen beginnende spelers op weg in hun landbouwcarrière. Vanaf mei kunnen spelers altijd en overal van het boerenbestaan genieten!

Farming Simulator 23 verschijnt op 23 mei 2023. Pre-orders voor Farming Simulator 23: Nintendo Switch Edition zijn nu beschikbaar in de Nintendo eShop en sommige winkels.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx